Testík, jde sem vložit .GIF?

Autor: hop® Datum: 06.09.10 22:07 odpovědí: 10

Test...

Upozornění
Tato otázka je 519 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: pt®
Datum: 06.09.10 22:08
Předmět: RE: Testík, jde sem vložit .GIF? 

Mně to nikdy nešlo. PT /stařenka/

Autor: marenka®
Datum: 06.09.10 22:09

Nejde A já využiji prázdného tématu a hodím sem jeden obrázek, který se mi hoodně líbí.

Autor: hop®
Datum: 06.09.10 22:09

Hmm, jde, ale v základní poloze, nějak neGIFuje... Admine?

Autor: admin®
Datum: 06.09.10 22:29
Předmět: RE (2x): Testík, jde sem vložit .GIF? 

hm, zřejmě tady někdo nepochopil k čemu tyto stránky jsou...

Datum: 06.09.10 22:31
Předmět: RE (3x): Testík, jde sem vložit .GIF? 

Admine, myslím, že především k radám těm, co to potřebují! Navíc však i jako zdroj trošky zábavy těm, kteří "visí" jenom zde, a nestíhají brouzdat po jiných serverech a portálech!

Autor: admin®
Datum: 06.09.10 22:38
Předmět: RE (4x): Testík, jde sem vložit .GIF? 

tomu rozumím, ale nenapadá mě jaký animovaný gif by se k něčemu hodil jako návod... jedině snad vyrobit. obrázky se před uložením na server překonvertovávají a serverový systém neumí animované gify, je to nutné vzít jako fakt... takže s tím nějde nic udělat - max upustit od toho přeukládání a pak ztratit kontrolu nad obrázky, což nechci

Volné diskuzi a sranda tématům se nebráním - vždyť mají i samostatnou rubriku...

Datum: 06.09.10 22:47
Předmět: RE (5x): Testík, jde sem vložit .GIF? 

OKI, díky za vysvětlení, vždyť to můžeme i nadále řešit odkazem - v poho!

Autor: lidus®
Datum: 07.09.10 09:02
Předmět: RE (5x): Testík, jde sem vložit .GIF? 

Milý admine, hlavně nám tyto stránky nezrušte. Na vozíků, vězeň bytu, jsem vděčná za každý kontakt a tady mě to ještě nutí občas zapátrat v knihách, vyhledat na internetu. Jsem moc ráda, že jsem poradnu našla.

Autor: marenka®
Datum: 07.09.10 10:22
Předmět: RE (6x): Testík, jde sem vložit .GIF? 

Přesně tak, Liduš. Sic nejsem na vozíku, můžu chodit, ale není kam. Taky jsem za poradnu ráda.

Datum: 07.09.10 21:01
Předmět: RE (6x): Testík, jde sem vložit .GIF? 

Liduš a Mařenko! Mám to štěstí, že jsem zdravý pracující člověk. Ale této poradny si moc vážím, nebrání mi v požívání některých mých nectností (pifko a kuřivo) a chrání mne od jiných horších nectností, na které díky "poraďte.cz" už nemám čas!

To Admin:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků