Kde sehnat Javorový sirup

Autor: la Datum: 19.08.10 19:37 odpovědí: 5

Dobrý den. Snažím se nalézt tento sirup na lívance ale našel jsem ho jenom za dosti vysokou cenu v prodejnách interspar. Nevíte kde koupit levnější? Jelikož jsem totiž jednou viděl ještě polevu na zmrzlinu ale tu také nemohu nikde najít.

Upozornění
Tato otázka je 538 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: babkazov®
Datum: 19.08.10 19:52
Předmět: RE: Kde sehnat Javorový sirup 

Včera jsem sirup viděla v koutku zdravé výživy v Drogerii DM. Přes 120kč? Malá sklenička. Kolik stojí ve Spáru, nevím.

Autor: radi®
Datum: 19.08.10 20:01

Javorový sirup je drahý všude, v DM je ta cena spíš nižší, kupujeme ho tam nebo v prodejnách zdravé výživy či v nejakém takovém koutku v kdejakém super-hyper marketu...

Autor: xxl
Datum: 19.08.10 20:18

V Kauflandu ho mají v regálu, jak mají marmelády, džemy a med.

Autor: lidus®
Datum: 19.08.10 20:20

javorový sirup kupuji čtvrt litru za 125kč-to je normální cena.

doplněno 19.08.10 22:25:

pokud chcete ušetřit zkuste tento recept. Pravý kanadský to sice nebude, ale samotnou by mě zajímalo jaké to bude. Možná se vám pak nebude zdát cena za hotový produkt vysoká.

http://www.rodina.cz/clanek4958.htm

Autor: lucinkaf®
Datum: 19.08.10 21:01

také jsem ho kupovala v Intersparu, drahý je. Kdysi jsem ho vozívala z Anglie, tak pokud někdo pojede, zkusit to třeba přes něj

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků