| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Zajímalo by mě, jestli sem chodí i chlapi a popř. jak staří, jestli sem třeba zavítá kluk, který má třeba 18 let... 
Ale to víš, že jsou tu i kluci 
A ti mladí se často poznají podle toho, že neumí napsat jednu srozumitelnou větu běz chyb.
so sem uplnje nepochlapyl... 
HAHAHAHAHAHAH tak to jsem se nasmala 
Pravda. Ale nebudeme škodit všem mladým. Myslím že na věku nezáleží. Pokud člověk ví a poradí, tak je mi jedno jestli mu je 12, nebo 70. Mě je 28, občas poradím a občas nějaku tu pomoc taky potřebuji.
Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat
Bohužel patřím pouze k těm inteligentním 
Určitě ano ale jako seznamka to tu nefunguje.
... a co my víme? 
Budu se muset jít podívat,jestli jsem ještě kluk...Jo jsem!
Ale dovedu poradit i mladému klukovi,pokud má problém,jen mě mrzí,že stejně si nedá poradit,až když udělá průser.
JABRAKA
No moje protiotázka by zněla podobně jako ta vaše jen s tím rozdílem, jestli sem chodí také dívky...
ano., i děti sem zavítají.
Hlavně dívky co chtějí být zpěvačky.
Ano,i takový ,,kluk " jsem občas zavítá...například já zde jsem skoro denně...
Ahoj kotě, chodí sem i chlapi,od klučíků po staříky. Já se svými téměř 45-ti roky jsem asi postarší, ale mám tu kolegu kterému je 15 let a je velmi rozumný (ahoj Vlčáku
). Jak už někdo psal, tak to zde není seznamka. Ale pokud potřebuješ poradit s problémem který odpovídá Tvému věku, neboj se zeptat, i my starší jsme podobné problémy třeba měli, možná na to dneska už koukáme trošku s nadhledem, snad máme více životních zkušeností a při poskytování rad přemýšlíme i nad dalšími následky a důsledky problémových životních situací.
Ale určitě zde funguje docela rozumná demokracie, takže jen Ty sama si z mnoha poskytnutých rad a ponaučení vybereš to, co nejlépe odpovídá Tvé situaci, a buď si poradit necháš nebo nenecháš, to bude vždy jen na Tobě. 
Určitě sem chodí i kluci 18 letí, ale většinou se ptají na počítače, na motorky, na auta, na sport, někdy mají i trápení s holkama, tak hledají u zdejších mužských nějakou radu. Tak nevím, o co máš zájem Ty? PT /stařenka/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz