| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den všem,
chtěla bych poprosit o radu či tip na originální dárek k sedmdesátinám pro tátu.
Nemusí se jednat o nákladnou věc, pořádám mu velkou oslavu, nicméně bych ho chtěla alespoň trochu ještě překvapit.
ZA rady a tipy budu ráda. Děkuji Dáša
Budete se divit, ale babičce jsem k narozeninám koupila před pár lety plyšového medvěda. Pořád ho má na posteli, s láskou ho oprašuje a když mění povlečení, tak ho něžně s omluvou posadí na židly. No fakt.
Prý jí nosí štěstí a má mě takhle pořád u sebe. 
na židli ostuda 
V některých internetových fotolabech (nechci být konkrétní, abych nedělala reklamu) nabízejí výrobu kalandářů, knížek apod. z vlastních fotografií, které jim dodáte. Některé fotolaby mají na to i svůj speciální grafických program, pomocí kterého si můžete různě fotky upravovat, přidávat texty, rámečky apod. a tak se spolupodílet na výsledném díle. Možná, že fotky rodinných příslušníků apod. by mu mohly udělat radost.
manžel dal svému otci k 80-ti nám digitální foto rámeček, mělo to velký úspěch a dodnes děda dumá, jak se tam ty jeho fotky dostaly a to jsem ještě některé upravila (děda a světoznámá modelka nebo děda na vojenské přehlídce v Rusku).
liduš 

Bezkonkurenčně nejlepší nápad!
Dobrý den,
já bych koupila třeba nějaký dobrý kávovar. Kdyby Vás to zajímalo, tak se podívejte na stránky www.kavovary.info - je tam plno informací a tipů.
bh. Kávovar pro 70-ti letého dědečka? Tak to vám mohu říct kde veškeré tyto výrobky končí-uloženy v krabici. Náš děda k 80-tinám dostal mimo jiné také kvalitní sekyru (má plyn ale rád topí dřevem), nový kotouč(pilu) na cirkulárku a jelikož rád sleduje fotbal tak zaplacené Digi Tv. Hlavně ale chtěl mít přání s fotkou v novinách a chtěl aby mu zahráli v obecním rozhlase, z toho měl velkou radost.
A co takhe ho vzit na vylet na misto ktere uz dlouho nenavstivil a nebo tam kam vzdy chtel ale nikdy na to nemel cas. Urcite ho to potesi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz