| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den všem,
dne 14.08.2009 odvysílala ČT1 reportáž na téma domácí práce, ke konkrétní firmě, pana Denise Vinčeka z Ostravy, viz následující odkaz. Prosím všechny, kdo, stejně, jako já, poslali panu Denisi Vinčekovi z Ostravy peníze, aby se mi přihlásili na e-mail: iveta.halfarova@seznam.cz
http://www.ceskatelevize.cz/i…udalosti-v-regionech-ostrava/
Již jsem podala na pana Vinčeka trestní oznámení. Čím více se Vás přidá, tím lépe...
Halfarová Iveta
zkuste si dát do vyhledavače Denis Vinček, a kontaktujte vnitřní poštou ty, co mají špatné zkušenosti...
je větší šance, že Vás bude více po jednání vnitřní poštou, ne všichni podvedení se vrací na poradnu...
dobrý den
Teď jsem koukla na net a našla jsem zde tuhle poradnu.tak se přidávám k příspěvku který zde je ohledně pana Vinčeka,jsem ráda že jsem se nejdříve podívala sem jinak bych asi udělala také pěknou hloupost,byla jsem pevně rozhodnuta že to z domací prací od p.Vinčeka také skusím dnes mi odnějpřišla obálka z pokynama co mám dělat,a nevychází z udivu že jsou mezi náma takoví zmetci co využívají neznalost nás co jsme v krizi.
Naprosto nechápu proč tu zakládáte nové téma, protože tohle jste už psala do každé diskuse.
www.poradte.cz/volna-diskuze/1212-fa-denis-vincek-co-to-je.html
www.poradte.cz/spolecnost/3804-nabidky-prace-z-domu-podvod.html
Dobrý den,jmenuji se Stanislava a asi jsem jedna z těch co fa Denis Vinček naletěli.Jsem na MD a říkala jsem si že využiji nabídky a že si budu moci přivvdělat,ale asi jsem byla moc naivní.Vypsala jsem objednávkový list kde jsem si objednala šití dětských brindáčků,už to bude měsíc co mi žádná práce nepřišla jen zase dopis s další nabídkou která je od slovenské agentúry Fox naskládání ručně vyrobených sněhových vloček.Nebudu už hloupá a nebudu nic objednávat a posílat peníze.Tak vás zdravím a doufám,že se s tím něco udělá.Zatím naschledanou Stanislava Guňková
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz