| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
Dostal jsem takový testík a u 9 z deseti lidí to dopadne tak jak má nevím proč.
Zkuste to, druhá osoba by měla být v klidu, soustředit se na Vaše otázky.
Otázky: (odpovida samozřejmě výsledek, tedy 4,8,16,32,64,128). otázky pokládejte jak jsem je napsal tedy třeba 16x2 a ne 2x16.
1) 2x2
2) 4x2
3) 8x2
4) 16x2
5) 32x2
6) 64x2
7) řekni zeleninu
no a odpověď většiny lidí na sedmou otázku je v titulku, kdo to budete zkoušet připravte si mrkev za záda nebo do ruky a testovaný bude valit oči že jste věděli co řekne.
Ale proč většina řekne tu mrkev?
Presne tak jak to bylo v televizi řečeno, zvysujici se čísla navodi myslenku na mrkev, ktera taky odspodu narusta a rozšiřuje se stejně jako uvedená řada čísel.Pozor ale nefunge je to stoprocentne. dostal jsem taky odpoved Kedluben. po chvili rikam a proč kedluben a kolega mi povida no protože ho ted moje žena hodně jí.
to bylo v TV, to nevím. Opravdu jen to rozšíření. Já třeba odpověděl rajče, takže nejsem normální?
A já čekala, že to bude nějaký chyták!
Ona ta mrkev je skutečně asi nejběžnější zelenina. Děcka ji rády chroupou odmalička a většinou milují i nastrouhanou mrkev s jablkem, mrkev dušená ve školních jídelnách i závodkách (brrrr). Snad i proto, že se konzumuje nejen syrová, ale i vařená. Určitě se nejvíc používá a i pěstuje na zahrádce. A je to navíc takový zvučný a krátký název. To prostě ze sebe vyhrknete jako nic. Řekněte si: mrkev - ředvička - brokolice - co vyhraje? 
Jednoduše, dobře se vyslovuje a je všeobecně známá.
Presne to mne taky napadlo
)
to je dobrý mě sice napadlo rajče, ale zkusím to na manželovi
Vyzkoušela jsem to na synovi, je tak laskavý k mým nápadům... a řekl "květák", tak nic...
Uááááá! Manžel řekl "mrkev"! Měla jsem radost jak děcko.
Druhý syn taky mrkev. Já se picnu.
Otestovala jsem manžela, je mrkvovej 
Hm,tak mně to nevyšlo, manžel vykřikl "okurka" ...
ten můj taky 
tak jsem to vyskoušela na své rodině...a nikdo mi neřekl mrkev!
taťka řekl okurek,ségra rajče a mamka BANÁN!
...někdy mám dojem že jsem adoptovaná
Tak jsem to vyzkoušela na mamče a odpověď je MRKEV
a já odpověděl " PORADTE "! 
Bomba, právě jsem to vyzkoušela na kolegyni v kanceláři a když vyhrkla "mrkev" tak jsem přede všemi přečetla váš dotaz a celá kancelář jsme se mohli potrhat smíchy
. Ale proč jí napadla právě mrkev, to nedokázala vysvětlit. Asi si připadala jako pokusný králíček. A pro toho je přece mrkev nejoblíbenější pochoutkou!
Tak jsem to taky zkoušela. Moje mamka řekla mrkev. Sestra rajče. Taťka mrkev a babička ananas - to fakt nepochopim! 
Tak jsem dala testik tatkovi a vyhrala tez mrkev a nebyl vubec v klidu ale zeleninu rad pestuje a ute stale zapasi s jejimi vyrustky
Můj manža řekl pomeranč...
To máte jako
jakou barvu má sníh...bílou
jakou barvu má lednice atd.
a na poslední otázku, co pije kráva vám lidi řeknou, že mlíko 
A nebo nařiďte někomu ať na všechno odpovídá "krev" a pokládejte mu různé blbé otázky a on odpovídá krev. Nakonec se ho zeptáte na jakou barvu se přechází přes přechod a řekne vám, že na červenou 
Já vím, není to tak vědecký...
A proč můj muž řekl kapusta?
Je pěkně červená zviditelněná a známá. Moje manželka taky řekla : MRKEV!
zajímavý, tohle zkusím na bratrovy
Tak jsem to zkusil: V kapse sem měl mrkev, a non řekl zelí
SKODA nemel si to psat do predmetu TED si to nemuzu vyzkouset na sobe hahahahahahah . docela by me zajimalo co bych rekla
Tak jsem to z hecu vyzkoušela, za zádama měla připravenou mrkev a přítel řekl "paprika". No,tak jsme se aspoň nasmáli 
hahahahahah tak pritel taky rekl mrkev .. a pritom on mrkev nesnaaaaaasi tak mozna proto hihi
FAKT MRKEV! XDDDDDDD
Já se na to vy... nemohl jsem se ani zeptat protože jsem doma nenašel mrkev!
vy se zabýváte mrkví a ten můj má problém s matikou tak co bych pak po něm chtěla žéééééééé
pritel si mysli ze vetsinu napadne mrkev protoze ty cisla jdou od nejmensiho po nejvetsi a tim padem to vypada jako mrkev.. nahore uzka dole siroka hahahahhahah
je to psychologická asociace.
a není to jednoduše v tom, že tu mrkev držíte? 
já jsem řekl mrkev máma řekla mrkev a brácha řekl kukuřice 
Můj přítel sice řekl mrkev, ale zase jsem zjistila, že neumí počítat 
Áá tak sem to zkoušela na našich a taky mrkeeev
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradte.cz
0.087