Servis 24 internetbanking - lze zrušit po tel

Autor: mikiki3 Datum: 08.02.12 10:27 odpovědí: 4

Dobrý den,používáte někdo servis 24? já byl dnes v bance a nechal jsem si nastavit zůstatkové sms za 40 kč měsíčně. jde to zrušit,anichž bych chodil do banky? na servis 24 mám zůstakové a potvrzovací sms ne/ne.Bude se mě tedy strhávat těch 40 Kč?

Upozornění
Tato otázka je 106 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: mikiki3
Datum: 08.02.12 11:21
Předmět: RE: Servis 24 internetbanking - lze zrušit po tel 

to mi napsal administrátor do předmětu?

Autor: des®
Datum: 08.02.12 11:33
Předmět: RE (2x): Servis 24 internetbanking - lze zrušit po tel 

Pokud platba vámi z účtu na účet probíhá bez potvrzení SMSkou,není platit potřeba.Potom se ale nedivte když vám to někdo vybílí.Já mám potvrzování SMSkou,jak na placení účtem,tak i na kartu.Je to spřaženo dohromady,tak si nikdo ani nebrnkne.A nějakých pár kaček?::::...

Autor: buss®
Datum: 08.02.12 11:40

Já bych se přihlásil na IB24 a projel nastavenííí, podmínky. SMS by přece měla přijít jen tehdy, když to spadne pod nějakou částku. A proč nebyl dotaz na čs při iniciaci?

Autor: petrpodzimek
Datum: 09.02.12 10:31

Dobrý den,

zasílání zůstatkových SMS zpráv je možné zrušit v nastavení služby SERVIS 24. Nastavení naleznete v menu "Nastavení", sekci "Nastavení SMS zpráv" - "Zůstakové a konfirmační SMS". Zde si můžete vybrat účet, u kterého chcete zůstatkové SMS zrušit a označíte volbu "Nezasílat oznámení o změně zůstatku". Zprávy Vám od tohoto okamžiku nebudou zasílány.

Děkujeme, že využíváte službu SERVIS 24

Petr Podzimek
Česká spořitelna

Poslední otázky v rubrice Volná diskuze

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků