Da se zivit sazenim

Autor: onifer® Datum: 07.02.12 19:05 odpovědí: 17

je to hodne velkej podvod? da se v toom vyhrat hodne penez?ivi se tim nekdo? (nejsem hrac)

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: martinaa®
Datum: 07.02.12 19:11
Předmět: RE: Da se zivit sazenim 

Sázením čeho? Ruleta, tickety, brambory...?

Autor: promon®
Datum: 07.02.12 19:11

Sázením se určitě dá živit. Stejně tak se však dá díky sázení přijít na mizinu. Pokud vím, je mnohem víc těch druhých...

Autor: aaaaaa
Datum: 07.02.12 19:14
dá. Ty to nezkoušej! Vidím to bledě, když ani nezformuluješ dotaz.
Autor: medwed®
Datum: 07.02.12 19:16

Sazej konopi a pokud te nechyti budes ve vate na nic jinyho bych to u tebe nevidel...

Autor: muter®
Datum: 07.02.12 20:18

Krásný večer...Nezlobte se , ale budu upřímná..Myslím, že jakýmkoliv sázením se neuživíte..Je to podvod, a není nad to se živit poctivou prací...Váš výdělek Vás bude těšit a nikdy nebudete mít pocit nějaké viny, čí svědomí nějakého podvodu,,I z mála je člověk živ...\

Datum: 07.02.12 20:34
Předmět: RE (2x): Da se zivit sazenim 

O tom ze sazeni je podvod vypravejte panu textari Horackovi. A mozna dalsim stovkam lidi, zbohatlych diky sazeni.

Nadruhou stranu je spousta lidi, co veskere prachy vrazili do sazek a nic z toho.

Pokud to ale nekdo umi, travi u toho cely dny, noci, dela tabulky, rozpisy, sleduje to, tak ma velkou sanci.

Autor: paaja®
Datum: 07.02.12 20:54
Předmět: RE (3x): Da se zivit sazenim 

Správně ... podobně jako Horáček organizovat a přijímat černé sázky a pak založit sázkovou kancelář a jste v balíku Takže dá.

Autor: magdon®
Datum: 08.02.12 12:51

Já jsem tuhle vyhrál ve Sportce celých 90,- Kč a svědomí mě teda nežere. Pocit viny ani podvodu taky nemám.

Autor: tommy
Datum: 13.04.12 11:15

to je pěknej vtipek od vás ste starši dáma že? já se živim sázením a moje zisky jsou mezi 50 a 100 tisici a rano stávat do práce za upocenecjh pár šlupek se mi nechce a zrovna radost z toho nemám jak říkáte proč se dřít když to jde takhle? ale nedoporučuju to lidem kteří o tom malo věděj ja sázim od svych 5 let profesionalne od 19

Datum: 07.02.12 21:27
Datum: 07.02.12 22:36

Dá se tím přiživovat, možná i skromně živit, ale nedá se tím zbohatnout. Poznal jsem pár takových. Sázeli v průměru 20.000,- denně.

Autor: jabraka®
Datum: 08.02.12 09:30

Jediný,kdo je v balíku

Do Prahy se vrátil hrdina posledních dní Martin Stazsko. Na pokerovém turnaji v Las Vegas skončil druhý a vyhrál 98 milionů korun.

JABRAKA

Datum: 08.02.12 09:52

to ovšem není sázení, to je věda a klika

Autor: lujs®
Datum: 08.02.12 10:35
Autor: skrob®
Datum: 08.02.12 13:21

Vyzkoušej www.eurotip.cz a za měsíc si to zhodnoť.

Autor: lujs®
Datum: 08.02.12 14:36

Tady podle toho někdo za 500Kč https://www.tipsport.cz/ViewUsersTicketAction.do?idu=-70046572264&idb=-1&hash=o4ngBkYbeBJvxxkVxg8dHJhSlcc%3D vyhrál 1milión 46 a půl tisíc.

Zápasy sem si ověřil že vyšli ale u tipáče nevím jak poznat že ten tiket byl vůbec vsazenej.

Já tipuju u Chance a tam se na tiketu zobrazí i kde byl vsazenej takže je poznat že byl doopravdy vsazenej.

Autor: fran
Datum: 08.02.12 15:31

Vydělat sázením? ..Jedině sázením například bramboříků. Tam se nedá rafinovaně podvádět a tudíž to v globále za rok dá víc. Korunka ke korunce. Potom pro větší adrenalin možná Ascot v Británii. Tam prohráváte poctivě, snad. A chce to lásku ke koním, statistiku podle jmen koní i jezdců, pokud se rozhodnete.

Poslední otázky v rubrice Volná diskuze

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků