Roznos letaku - kolik si vydělám

Autor: zdarto Datum: 07.02.12 15:39 odpovědí: 3

uvazoval jsem o roznosu letaku, až mi dnes pryšla nabídka od jedné firmy do schránky, 800 asi 8 hod práce týdně a přibližně 1200 kč mesíčně, roznosy pondělí a utery, myslíte, že je to dobra nabydka, nebo jsou i lepsi

Upozornění
Tato otázka je 107 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: 1jara®
Datum: 07.02.12 15:59
Předmět: RE: Roznos letaku - kolik si vydělám 

Určitě to je dobrá nabídka, záleží jak velký rajón budete mít a zda jsou to paneláky nebo domy. Paneláky máte roznesené dříve ale nejhorší je ty letáky doma skládat, dostanete dejme tomu čtyry druhy a doma je musíte poskládat, třeba Albert dovnitř dáte Tesko potom Rosmana a nějaké elektro, než takto si to připravíte, půl dne je v háji.

Autor: momo®
Datum: 07.02.12 17:03

Naše holky to zkoušely dva měsíce a bylo s tím hodně starostí. Třeba letáky přivezli ve 22:30, zazvonili a jeli pryč. Taky je třeba uvážit kde bydlíte. My jsme letáky nosili do druhého patra a někdy toho bylo 40-50kg.M.

Datum: 07.02.12 17:18

Uvazte zda si spíš nenabehnete...Vzít ruksak a roznaset?
Jeden příklad.Otevřu barakovy dveře a tam osm komínů mně až po prsa na chodbě.U letáků sedmdesátileta sousedka plačící,že to neda.Že je pitoma,jak ona stim bude běhat?“ Navíc si před barákem musí zřídit kontejner kde ji to složí,že panáček ji do patra běhat nebude.Dostala rajon,domy v kopcích,vzdálených od sebe 50m.No nic volala zpátky at si to odveze zpátky,že to nechce.Dostala 600kc pokuty,že pán musel přijet.
Nabízeli 2000kč,roznos 2x týdně.

Poslední otázky v rubrice Volná diskuze

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků