| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Tak tenhle frajer za oknem mi dělá společnost už půl dne... Pozná někdo, o jakého ptáka se jedná?
Díky.

Mohl by to být Zvonek zelený, ale nejde to moc dobře poznathttp://www.nasiptaci.cz/dat/obr/zvonek.gif">
Ne ne, zvonek to není. Je to větší než vrabec, je to světle hnědé a má to červené kolem zobáku + náprsenku. Zbytek bříška je bílý...
Zkouším poslat lepší foto...
Měly by tu být lépe vidět barvy...

Já si myslím, že by to mohla být Červenka obecná. Viz obrázek.

A není červenka tažná?
Chtělo by to lepší fotku...
Červenka je pouze částečně tažná, takže ji v zimě na krmítku klidně potkat můžete
...pak je to červenka...
Asi ano
My máme na krmítku: nespočitatelné hejno vrabců a zvonků, sýkorky koňadry, modřinky i uhelníčky. 3 krásné dlasky, několik kosů a občas přiletí i strakapoud. Také se už párkrát objevili 2 brhlíci.
Jídelníček: velký pytel slunečnicových semínek, rozkrájená jablka, veliký kus loje, na kterém si sýkorky dělají houpačku. Je to krásné pozorovat to hemžení. Jaga.
Myslím si, jestli ten Váš nebude hýl.
Všichni tito ptáci k nám zalétají na krmítko také, včetně několika červenek. Posílám obrázek "Hýla obecného" k porovnání. myslím, že to opravdu bude červenka. S pozdravem Honza.

Honzíku Ferdíku, to je ale krasavec. Ten u nás ještě nebyl. Jinak ten dotazovaný opravdu hýl nebude, spíš vážně ta červenka. Ale hezcí jsou všichni, i ti obyčejní vrabčáci. Jaga.
Babičko Jagičko Já někdy, jestli se mi to povede fyfotím ten nával na krmítku a pošlu ti ho nějak. Třeba tě nějak najdu.
Honzík Ferdík
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz