Co je to? (subwoofer)

Autor: akr® Datum: 29.01.12 10:00 odpovědí: 7

Dobrý den, rozprodávám subwoofer domáci výroby na ND - nabízím jednotlivé díly k prodeji. Vzhledem k tomu že se v tom moc nevyznám tak nepoznám co je následující součástka vytažena ze subeooferu. je na ní napsáno subwoofer marcopolo input - output má jakousi cívku... je to nějaký zesilovač?

http://tmpimg01.allegroimg.pl…90bafaae15c2f26e74096541e_128" width="360" height="198">

Děkuji

doplněno 29.01.12 10:01:

A jakou to má cenu?
V případě že se nezobrazuje obrázek, napište skusím jinak.

Upozornění
Tato otázka je 100 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: akr®
Datum: 29.01.12 10:07
Předmět: RE: Co je to? (subwoofer) 

Autor: magdon®
Datum: 29.01.12 10:16
Předmět: RE (2x): Co je to? (subwoofer) 

Vypadá to na pásmový filtr (brání vyšším frekvencím průniku do hlubokotónových obvodů).

Datum: 29.01.12 10:24

Aha, děkuji a cena? Nebo téměř neprodejné?

Autor: magdon®
Datum: 29.01.12 10:30

Cenu nedokážu odhadnout, od doby, kdy jsem si stavěl reprosoustavy uplynulo už hooodně vody. Žádný balík to ale určitě nebude. Taky netuším, jestli si dneska ještě někdo doma takové věci amatérsky vůbec staví, takže prodejnost bude možná problematická. Zkuste aukro.

Datum: 29.01.12 10:34

Ano, aukro mám taky na mysli... ale počáteční cenu nevím kolik dát.

Autor: jabraka®
Datum: 30.01.12 18:57

Ovšem prodávat subwoofer bez filtru,je jako prodávat televizor bez obrazovky.Jinak je to basový reproduktor a pak ten zbytek je k ...

JABRAKA

Autor: mupufu
Datum: 14.02.12 22:55

Ahojda .Zrovna dnes mi přišla tato jednopásmová výhybka poštou.Stála mě nová 250,-kč(pouze výhybka bez poštovného)

Poslední otázky v rubrice Volná diskuze

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků