Příspěvek na mobilitu

Autor: jimi Datum: 07.02.12 06:28 odpovědí: 13

Přišel už někomu z vás příspěvek na mobilitu?Ministr Drábek řikal v televizi že všem už byly příspěvky odeslane...jsme z okr.FM.

Upozornění
Tato otázka je 106 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: aaaaaa
Datum: 07.02.12 08:57
Předmět: RE: Příspěvek na mobilitu 

o FM to je pěkná dálka, to ještě bude trvat, nepřišel ani 40 km od Prahy

Autor: lidus®
Datum: 07.02.12 09:26
Předmět: RE: Příspěvek na mobilitu 

Hned při žádosti mi bylo řečeno, že příspěvek bude vyplacený do 3 měsíců a v tomto případě zpětně. Zažádat se muselo do konce ledna, kdo žádal až v únoru za leden nedostane. O tom co je na ÚP za zmatky mi povídejte. Drábek mluvil o soc. dávkách pro ty co nemají z čeho žít, bez těch 400 měsíčně se obejdeme ale ani tak nemluvil pravdu.

Autor: pb®
Datum: 07.02.12 11:14
Předmět: RE (2x): Příspěvek na mobilitu 

Ono se muselo zadat znova? Pritel ma babicku, ktera spatne chodi, vetsinou popojizdi na invalidnim voziku. Brala mesicne 4000Kc a v lednu ji nic neprislo. Dostala dopis, ze tyhle veci ma ted na starosti Urad prace, ale jestli byla informovana o tom, ze si musi znovu pozdat, to nevim.

Datum: 07.02.12 11:53
Předmět: RE (3x): Příspěvek na mobilitu 

4 měsíčně jistě nebylo na mobilitu.Třeba na péči se nemuselo znovu, jen chtěli nějaké prohlášení či co, zítra tam jdeme, doplatí prý zpětně i leden, na mobilitu všechno znovu, nadával jsem jim, že jsem myslel, že si to opíší z počítače z předchozích let, ne všechno znovu, rodný list, OP, prostě Kocourkov. A letos to není 1x, ale každý měsíc, zřejmě má stát účty a složenky bez poplatků.

Datum: 07.02.12 15:40
Předmět: RE (4x): Příspěvek na mobilitu 

Lidi čtěte co vám z těch úřadů píší a nedělejte víc zmatků než už je. Příspěvek na péči zůstává v platnosti a NIC se nedokládalo, o nic se nežádalo a za leden přišel s týdenním spožděním ale přišel. Příspěvek na mobilitu se žádá 1x za rok a zpětně se nevyplácí. Dřív to byl příspěvek na benzín a také se žádalo 1x za rok, jiné to bylo pouze v tom, že jste mohli žádat třeba v červenci a dostal jste to na celý rok v jedné složence, pro informaci kdo umí počítat ví, že 400 x12 je 4800 což je víc jak bylo dřív v jednorázové platbě.

Autor: lui®
Datum: 08.02.12 11:10
Předmět: RE (5x): Příspěvek na mobilitu 

Liduš to není pravda. Dřív to bylo 9600, loni to snížili na něco málo Přes 8000. Letos je to snížení skoro na polovinu loňské částky.

Autor: buss®
Datum: 08.02.12 11:13
Předmět: RE (6x): Příspěvek na mobilitu 

No joo, když oni se nezeptali lidí, jestli na to dají, bude třeba zvýýýšit daně. Když ten chudák stát dá jen z toho, co vytáhne z lidí ( a kolik se toho ještě poztrácí, že ano)..

Datum: 08.02.12 11:27
Předmět: RE (7x): Příspěvek na mobilitu 

Kdyby tenhle stát nevyhazoval peníze zbytečně za "tunely", nemusel by šetřit na postižených.

Datum: 08.02.12 11:33
Předmět: RE (6x): Příspěvek na mobilitu 

LUI-Bohužel to pravda je, brala jsem původně 6000, pak to bylo sníženo na 3000 a letos je to tedy celkem víc i když to obdržím po měsíčních částkách. Ale vy jste patrně bral ten nejvyšší příspěvek na dítě a pak tedy máte pravdu vy.

Datum: 08.02.12 16:23
Předmět: RE (7x): Příspěvek na mobilitu 

Aha. A mě zase nenapadlo, že ty příspěvky jsou nějak odstupňované. Takže máme pravdu oba dva. Hi. Nebo ani jeden? Hi.

Datum: 08.02.12 16:30
Předmět: RE (8x): Příspěvek na mobilitu 

bylo snad až 12000, teď všem stejně, nechápu.
Datum: 09.02.12 10:40
Předmět: RE (9x): Příspěvek na mobilitu 

aa-příspěvek na benzín nebyl nikdy 12 000, vy si to pletete s příspěvkem na péči. Já to měla snadné když dcera pracovala jako soc. zaměstnanec, přesně jsem věděla kde a oč žádat. Dnes je na mateřské a informace hledám kde se dá.

Datum: 09.02.12 10:37
Předmět: RE (8x): Příspěvek na mobilitu 

Dříve to byly dva stupně, I-ZTP, II.ZTP-P Dnes je to prostě 400 měsíčně, ten kdo měl ten nižší na tom vydělal, ten kdo měl vyšší prodělal. Doufám, že to chápu dobře ale kdo ví.

Poslední otázky v rubrice Volná diskuze

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků