| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den,
neorientuji se v nabídce mobilních operátorů a chtěl bych Vás poprosit o doporučení vhodného tarifu pro moji potřebu. Ve firmě máme nainstalován elektronický zabezpečovací systém a potřebujeme do něj SIM kartu. Z důvodu spolehlivosti bychom byli pro paušál. Systém by fungoval asi tak, že by každý den poslal SMS večer, že je objekt zastřežen, tj. 30 SMS měsíčně + v případě poplachu by volal a muselo by se počítat s tím, že to někdo zvedne.
Takže krátce řečeno potřeboval bych tarif s minimálním měsíčním plněním (ideálně 0Kč) a tím, že lze předpokládat odeslání 30 SMS měsíčně + 5 min hovoru.
Předem děkuji za info.
Dobrý den, za 0 nevím ale zkuste kouknout na http://www.t-mobile.cz/web/cz…dukty.pro.partnery/m2m.tarify připadně zda někdo nemá starý tarif Odepiš od Oskara (Vodafone)
tak kecám je i za 0 http://www.o2.cz/osobni/mobil…ni-tarify/139808-o2_zero.html
Ahoj,
právě jsem se dal do psaní seminárky o spokojenosti s mobilními operátory v Čr a chtěl bych Vás tady všechny požádat jestli byste mi nevyplnili jednoduchej a krátkej dotazník.
Zde je odkaz: goo.gl/ub4gG
Nezabere Vám to ani 5 min, prosím zkuste to.
A nezapomňte to vyplnění sdílet s dalšími lidmi.
díky všem co se zapojí!
CiMa
Též bych se přikláněl k tarifu Zero od O2, mám tuto SIMku v dálkovém spínači na chalupě, při frekvenci cca 5 SMS měsíčně je to ideální...
Vodafone má speciální tarif do zabezpečovacích(tzv.mlčících) systémů. Neplatí se nic, jen to, co to provolá, proSMSkuje. Nemají ho zrovna snadno k nalezeni na stránkách, ale při rozhovoru s operátorem na něm trvejte, on si určitě vzpomene. Hi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz