| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den moudré lidičky,
měla bych takouvou otázečku, ale nesmíte se mi smát
. Scháním knihu Agáta Hanychová - Diagnóza: Rebelka. http://knihy.heureka.cz/agata…hanychova-diagnoza-rebelka_3/Kniha sama o sobě stojí pár korun, ale já bych ji potřebovala NE v tištěné podobě, ale ve formátu .pdf nebo v nějakým na PC, abych si ji mohla přečíst v práci asamozdřejmě přitom neměla knihu v ruce
kdybyste ji někde někdo náhodou věděl, kde tuto knihu koupit-stahnout, pisněte prosím prosím.Děkuji
S pozdravem a přáním úspěšného dne
Hanka
Zdravím Vás.Od onoho mailu jsem pátral ale nevypátral...
Budu to zkoušet dál...
Zravíčko,ono je to takové asi nenajitelné, pač asi není tolik příznivců co by si koupili tuto knihu v tomto formátu a nebo aby si někdo sní dal tu práci,aby ji předělal do pdf či jiného souboru.Každopádně děkuji za snahu
Dobrý den, Haničko, nebylo by tam u vás v práci jedno volné místo? AŤ jsem dělala kdekoliv, všude jsem opravdu musela pracovat. Představte si tu drzost, chtěli po mně práci!
V jednom zaměstnání nám kontrolovali počítače, kde jsme a pak klidně řekli kolegovi: Včera jste se coural hodinu a půl na seznamce, jste bez prémií. Dokonce i v MŠ, když děti po obědě 2 hodiny spaly, a tudíž s nimi nebyla práce, jsem musela psát přípravy, chystat si věci na další činnosti /třeba si něco vystřihovat/ či šít oblečky pro panenky. Nikdy a nikde mě neplatili za to, že si čtu knížku. Proto bych o to místo u Vás stála.
Aspoň na stará kolena se chodit do práce pobavit a odpočinout si, když se mi to nepodařilo za celý produktivní život!
Jaga.
babajaga,šup do důchodu!Sice nemáte nic,jen dostatek času na brouzdání na síti ale to právě stojí zato!Zdraví důchodce ahasver4 
No jo, nekdo umí a nekdo čumí. Ja také neumím 
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz