| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli když jsem si tam jednou strčila prs a ani mi netekla krev ani to nebolelo jestli se mi proušila panenská blána?
V kolika letech bych měla dostat první menstruaci a kdy naprvní gynekologickou prohlídku
Předem děkuji za odpověď
Dobrý den. Sakra, strčit si tam prs, to je tedy umění!
kolik je vam let?pozor lidi neodpovidat dřive,at nemate problem
tazatelka ani nepíše kam si ten prst strčila,to se špatně radí
Tazatelka hlavně o prstu nepíše ani slovo. A to se radí ještě hůř...
Ne,nemůžete,to by jste ji musela mít hódně na krajíčku
kam si strčila ten PRS
Do ucha
No kam asi
DD DO VAGÍNY TRUBKO
D
Jinak panenskou blanu si neprotrhneš prstem
D promin to je na mě moc
DD A ke gynekologovi můžeš začít chodit když budeš mít měsíčky p.s. ale nemusíš když nechceš není to nutne jestli nebudeš mít njk problémy a prosimtě hlavně tam nechod v prubehu menstruace
D. Myslím,že v šesnácti už bys měla o návštěvě gynekologie přemýšlet. Já osobně jsem tam šla poprvé v osmnácti, protože jsem jednak chtěla antikoncepci a jednak už všechny moje kámošky měly za sebou. Bylo celkem jedno, jestli ženská nebo chlap.Ale chodím k paní doktorce.Tak ti držím palce at si co si dělala s panenskou blánou ,že sis ji neprotrhla
DDD promin
D
Ta trubka měla být pro mne?!Tak to si odpusť,dívenko,na to tady nesme zvyklí!Evidentně jsi nepochopila smysl mé odpovědi,takže myslím,že jsi někde jinde...Přečti si řádně pravidla této poradny!
No pardon že jsem ti ublížila slovně ,ale Petra se zeptala na odpovědi ,které ani nechtěla znát tak proč bys ji musela nutně pokládat otázky na ,které nechtela zodpovědet. A ještě jednou se omlouvám na zpúsob urážky takže doufám ,že sis to nevzala moct osobně.
Omluvu beru,ale netykáme si,domnívám se,že bys mohla být mou dcerou
Tedy,že by jste...
Nepochopíš legraci?
Jinak panenskou blánu samozřejmě můžeš prstem protrhnout, každá dívka ji má jinak pružnou.
Marti,a ty mě taky nerozčiluj
Ale Wamp, to vůbec nebylo na Vás
, ale na Kolemjdoucí, mrkněte na strukturu
A myslím, že Kolemjdoucí tou trubkou reagovala na tazatelku, nikoli na Vás.
Ano může pokud tam nestrčila dvě
ach jo pokud to říkám správně
Jestli má Petra prsa podle nicku, samý jedničky, tak si je těžko někam strčí.
v kolika letech by jsi mela dostat menstruaci,to je ruzne,jsou vyjimky v 9 letech,ale jinak asi v 11 a dyl dejme tomu do 15.kolik je ti let,ze se takto ptas,sex.vychovu jste jeste asi nemeli ve skole,tipuji.na prvni otazku odpovidam ne.
No je to dost nejednoznacne... ale rekl bych, ze se nemusis obavat. Prikladem je predchozi pritel moji pritelkyne. Ten pritelkyni nedokazal odpanit ani po 3 letech sexualniho zivota. Nerekl bych tedy, ze jsi se prstem nebo prsem dokazala protrhnout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz