| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
dnes v 5.30hod -17,5°C
teď 9.07hod -15°C
P.S. to je ta správná zima, sněhu dostatek 
Brno-sníh žádný, ráno v 8h -4. Zima vlezlá a doufám, že sněžit letos nebude.
Hele,kubinec,neprovokuj,že ty budeš lyžník?
Tady bylo ve tři ráno +22,teda za oknem,venku -10.Teď -4,to se dá,,unosit,,...
Je pravda,že tahle zima lyžaře moc nemiluje ale ještě to příjde a vyřádí se.
Jo,ještě kde je těch -4...Komotau..
jen tak pro info: máme tu teď za oknem krásně
a pořád opravdová zima -12°C
Kubinec. Správná teplota v zimě by měla být tak 22 stupňů. Ale PLUS
.
To ne! V zimě má být zima! To bychom si pak v létě toho tepla nevážili (i když ono toho tepla už v poslední době ani v létě moc není
).
ahasvetr-pokud je to otázka na mě tak -4 v 8h byly v Brně Bystrci, teď v 11.20 je + 1 a vykukuje sluníčko-měření prováděno ve 4 patře. Psala dcera z Javorníku, že je tam -7 a sněhu tak akorát pro vnučku na bobování.
lidus..No nebyla ale přesto Vás rád vidím...
V Praze -1, po sněhu ani památky (zaplať pábůh), prosvítá sluníčko. Celkem příjemně. Včera ve Středních Čechách cca -2, sníh se občas lehce vyskytuje (tam by ho mohlo být víc). Do správné zimy daleko.
stále krásně
a -8°C
odpoledne jdeme s dcerkou na boby! sněhu asi 0,5metru

V Ostravě je strašně!
Hned ráno bylo -11 a teď , ve 12h -7´C. Smog jak prase, sluníčko se přes tu hrůzu snaží prodrat. Fuj, vypadá to jako kulisa k filmu Vrány nad mrtvým městem.
Je zákaz pobytu venku a větrání.
Sever Českého ráje dnes ráno -6°C, v současné chvíli +1°C. Sněhu akorát.
Ráno - 16 st, v poledne -7, slunečno, na sluníčku +11, opalovačka, sněhu habaděj, všechny vleky v provozu, námraza na stromech, no pohádka.
a už zase tuhne, už máme -15°C, paráda do rána bude asi -20°C
Nová Pláň u Bruntálu, dnes 6,32 hod -23 C.

já to věděl, dnes ráno bylo -20,5°C (M.Al-ce)
a dnes - 21,5°C, ale to už začíná být asi zima! 
-11 a je to až až...

Doba ledová je doba ledová. 
Dnes - 23,9 st. brr
Brno v 8.h: -7,6, teď už svítí sluníčko - 2,7
dnes ráno -22,5°C
a dnes už -24°C, brrrrrrrrrrrrr
a teďka -15°C
Kubinče, ten sníh Vám závidím. U nás nic, jen holomrazy mezi -14 až -15 stupni. Běžky mi letos spí na půdě, nemá cenu je sundávat. Brusle jsem snesla, překrémovala, led na rybníku asi 100 m od nás jen zvoní, ale nějak se nemohu odhodlat. Už neumím padat tak pružně, jako zamlada. Dneska už spíš jak bedna kytu. I když jsem ještě loni brusličky s vnoučaty prohnala, každý rok je znát. Snad se odhodlám, aspoň doufám.
Tady je obrázek, jak to dnes vypadalo u nás. Zítra půjdu fotit asi o 30 minut dřív, to sluníčko, jak vstává z mlh, nemá chybu. Dneska na mě ale nepočkalo. Jaga.
Tak znovu:

To je ale krása. Nemohla jsem z toho slunce spustit oči.
Brno, Modřice, 8:15 ráno. -17,5, to už jsem si nadávala, že jsem si nevzala punčochy. Dlouho mi nebyla taková zima. Teď je ve Znojmě dejme tomu normálních - 11
Nám se už lámou psi v zatáčkách.
dnes ráno -25,5°C, ale teď už je "příjemných" -16°C
a dnes ráno bylo už příjemně! -18°C
konečně se už otepluje! 
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz