| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Co říkáte na toto: http://www.zenax.cz/zachranme…rejme_jim_oralni_sex_3848.htm

Nic, ať si každý dělá co mu, jim vyhovuje. A vy jak?
Já jsem pro. 
No a už je to tady, já to věděl! 
Nevím, jestli můj původní příspěvek byl neodeslán nebo ho někdo během pár vteřin stihnul smazat, tak to radši psát znova nebudu 
Napis, me by zajimal
Tvůj příspěvek se u předmětu otázky ukazoval, ale po otevření tam nebyl. Kdyby ho ale někdo smazal, tak by tam bylo oznámení "příspěvek byl ...".
Ladine-leda pendrek,mně ho též smazali.A to jsem jen napsal že se tady probírají prasárny.
No jo, máš pravdu. A upozornění žádné. Že by nová móda?
Ladine, u mě to bylo právě jen pár vteřin, odeslal jsem, kouknul jinam, kouknul zpátky a příspěvek nikde. Možná opravdu nějaká chyba. Zněl nějak takhle: Jen čekám, kdy se tu začnou objevovat výrazy jako "fuj", "pozvracíte se", "strašně to smrdí", "hnus", "maglajz" a další, které se nedávno hojně vyskytovaly v opačném tématu 
Syslove jen zakryji admin maže, tak to chapu.Jednou mi taky smaznul bez upozorněni. Nezdá se mi stupidní žádný výzkum,když se člověk může něco dozvědět.
Já bych rád viděl taky chlapa,který by si "dal",jak píšete,jen aby byl fit. Upřímě řečeno,mě ani nenapadlo ,že by takový chlap mohl existovat.
Tady zase někdo objevil Ameriku, pokud vím tak to, že poševní sekret má hojivé a antibakteriální účinky se ví už hóóódně dlouho a taky se něco od nepaměti tvrdí o medu a senu
.
Trošku přisprostlou říkanku si pamatuju už aspoň 40 let. Něco jako Máš rýmu? Vyliž ženské ... Takže opět lid ví líp co je zdravé a správné, dřív než vědci. Už naše prabáby... by mohly povídat.
Přátelé,mám i ty smazané odpovědi v mailu,takže jsem si udělal obrázek...
Musím se smát,že i v jednadvacátem století má pořád někdo takový problém se sexem, jakoby to bylo něco hříšného. 
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz