Orální sex

Autor: michalov® Datum: 15.01.12 20:07 odpovědí: 14

Co říkáte na toto: http://www.zenax.cz/zachranme…rejme_jim_oralni_sex_3848.htm

Upozornění
Tato otázka je 129 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: buss®
Datum: 15.01.12 22:01
Předmět: RE: Orální sex 

Nic, ať si každý dělá co mu, jim vyhovuje. A vy jak?

Autor: michalov®
Datum: 16.01.12 08:41
Předmět: RE (2x): Orální sex 

Já jsem pro.

Datum: 15.01.12 22:22

Mě by hlavně zajímalo kdo financuje tak stupidní výzkumy.Už vidím chlapa jaky si rad dá, jen aby byl fit.
Autor: dzordz®
Datum: 16.01.12 00:05

No a už je to tady, já to věděl!

Nevím, jestli můj původní příspěvek byl neodeslán nebo ho někdo během pár vteřin stihnul smazat, tak to radši psát znova nebudu

Autor: pecenkav®
Datum: 16.01.12 00:11
Předmět: RE (3x): Orální sex 

Napis, me by zajimal

Datum: 16.01.12 00:18

Tvůj příspěvek se u předmětu otázky ukazoval, ale po otevření tam nebyl. Kdyby ho ale někdo smazal, tak by tam bylo oznámení "příspěvek byl ...".

Autor: des®
Datum: 16.01.12 00:38
Předmět: RE (4x): Orální sex 

Ladine-leda pendrek,mně ho též smazali.A to jsem jen napsal že se tady probírají prasárny.

Datum: 16.01.12 00:53
Předmět: RE (5x): Orální sex 

No jo, máš pravdu. A upozornění žádné. Že by nová móda?

Autor: dzordz®
Datum: 16.01.12 02:07
Předmět: RE (6x): Orální sex 

Ladine, u mě to bylo právě jen pár vteřin, odeslal jsem, kouknul jinam, kouknul zpátky a příspěvek nikde. Možná opravdu nějaká chyba. Zněl nějak takhle: Jen čekám, kdy se tu začnou objevovat výrazy jako "fuj", "pozvracíte se", "strašně to smrdí", "hnus", "maglajz" a další, které se nedávno hojně vyskytovaly v opačném tématu

Datum: 16.01.12 03:11

Vás jsem tu už neviděla, Dese ano, pak zmizl když přispěl buss.Nich spatnyho ale nenapsal.Je to Volná diskuze? Tak diskutujme, samozřejmé v rámci slušnosti Syslove jen zakryji admin maže, tak to chapu.Jednou mi taky smaznul bez upozorněni.
Datum: 16.01.12 08:59

Nezdá se mi stupidní žádný výzkum,když se člověk může něco dozvědět. Já bych rád viděl taky chlapa,který by si "dal",jak píšete,jen aby byl fit. Upřímě řečeno,mě ani nenapadlo ,že by takový chlap mohl existovat.

Autor: bmbx®
Datum: 16.01.12 01:34

Tady zase někdo objevil Ameriku, pokud vím tak to, že poševní sekret má hojivé a antibakteriální účinky se ví už hóóódně dlouho a taky se něco od nepaměti tvrdí o medu a senu .

Autor: ringo®
Datum: 16.01.12 08:19

Trošku přisprostlou říkanku si pamatuju už aspoň 40 let. Něco jako Máš rýmu? Vyliž ženské ... Takže opět lid ví líp co je zdravé a správné, dřív než vědci. Už naše prabáby... by mohly povídat.

Datum: 16.01.12 08:49

Přátelé,mám i ty smazané odpovědi v mailu,takže jsem si udělal obrázek... Musím se smát,že i v jednadvacátem století má pořád někdo takový problém se sexem, jakoby to bylo něco hříšného.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků