| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Zdravím. Já sice bydlím v paneláku ale to pořád čtu ře ta a ta družice nebo sonda letí k zemi a neví se kam dopadne. Kdyby čistě teoreticky někomu spadla na dům vztahuje se na to pojsitka?
Čí pojistka, vaše? To nikdo z nás nemůže vědět, musíte se podívat do své pojistné smlouvy.
No nevím, ale tipnu si, že bys nedostal nic, neb to není ve smlouvě výslovně uvedeno. A i kdyby bylo tak by se pojištováci cukali, že ve smlouvě je napsáno, pojištěno proti pádu družice a na barák ti spadnul třeba Hubbleův teleskop, tak by tvrdili, že to není družice ale dalekohled.
Dostanete zaplacenou škodu od provozovatele popřipadě majitele družice.dopad družice na zem je tak pravdepodobny jako kdyby jste vyhral dvakrát po sobě ve sportce
Říkám že já bydlím v prvním atře paneláku tudíž nemám střechu pojištěnou, to znamená že by moskva vysolila peníze za opravu? Vím že je to hodně nepravděpodobné ale jen mě to zajímalo.
Každy satelit ma konkretneho majitele(firmu)a ta je pojištěna a z tý pojisky by se to hradilo
u jedne pojistky asi od ceske tam bylo neco o padu meteoritu nebo vesmirneho telesa ale je to pres 10 let zpatky , nakonec jsem ji neuzavrel protoze nekryla ohen
Myslím si že by to pojišťovna vyhodnotila jako: "Zásah vyšší moci" a tím by pro ni byla nejspíš celá záležitost vyřízena
Poslední informace, co jsem slyšel byla, že by měla dopadnout někam do poušti Gobi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz