Noha v sádře - bota vs ponožka

Autor: sarkamatejkova Datum: 14.01.12 23:24 odpovědí: 3
Mám levou nohu v sádře. A vždy když dojdu domů sundám i ponožku ze sádry. Je to dobrý nápad i ve škole? Spolužačka v létě měla taky sádru a pevnou obuv, ale já
si myslím, že bych mezi lidma měla mít na sádře ponožku a pevnou obuv a nebo naboso obě nohy, ale ne napůl. Co vy říkáte?
Upozornění
Tato otázka je 130 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: maros11
Datum: 14.01.12 23:41
Předmět: RE: Noha v sádře - bota vs ponožka 

A co ti řekli v nemocnici?Botu asi na tu sádru nedostaneš takže bych to nechal bez ponožek a bez bot!

Autor: kvik
Datum: 15.01.12 01:03

Koukají mi ze sádry prsty? Když bude venku mrznout, tak si na sádru dám ponožku. Přece si nenechám prsty zmrznout? V létě je teplo, jdu jen v sandálech, tak ponožku nepotřebuji ani na zdravou nohu. Přizpůsobím se podle toho, jaké je počasí, kam jdu, co mám na sobě. Jen můj názor.

Autor: babajaga®
Datum: 15.01.12 09:45

Ty máš, děvče, ale starosti. Pokud je Ti lépe bez ponožky, klidně měj nohu bosou. Nechápu, jak spolužačka mohla mít sádru s pevnou obuví. Nevím, proč bys mezi lidmi musela mít ponožku. Navíc noha není zadnice a vykukující prstíky ze sádry nepůsobí nijak nestydatě. Na mě tedy aspoň ne! V létě také jistě chodíš naboso, třeba v žabkách a problémy s ukazováním nohou naboso nemáš.

Jinak tě chválím. I když Tvé otázky jsou velice zvláštní a nepochopitelné, vidím, že po Tvé otázce "Orální sex" jsi přece jenom už udělala určitý pokrok. Příště se zaměř na vaření, ráda poradím. Jaga.

doplněno 15.01.12 09:47:

Promiň, moc se Ti omlouvám za ten konec. Otázku o orálním sexu vložila jiná Šárka, takže jsi v tom nevinně. To já jsem to hloupě popletla a obě Šárky smotala dohromady. Tak jestli můžeš - .

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků