Mobility škončily, navrhuji obnovu, váš názor

Autor: sarkamatejkova Datum: 13.01.12 07:57 odpovědí: 5
Dobrý den, brněnská redakce oznámila konec časopisu Mobility. Úspěšný měsíčník tak nebude mít č. 1/2012 a možná ani další čísla. Já navrhuji obnovu, co vy? A jste ochotni podpořit jeho vydávání?
Upozornění
Tato otázka je 132 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: petula00®
Datum: 13.01.12 10:48
Předmět: RE: Mobility škončily, navrhuji obnovu, váš názor 

Taky jsemm jej několikrát koupil.Myslím,že daleko více se dozvíte na internetové verzi http://www.mobilmania.cz/default.aspx

Autor: eulalie®
Datum: 13.01.12 10:52

Upřímně? Kdybyste se nezadala vaši otázku, ani jsem neměla tušení, že takovýto časopis vůbec existuje. Z čehož logicky vyplývá, že nějak bytostně nepocítím to, že již vycházet nebude. Za mě tedy - jaksi asi nepodpořím jeho vydávání. Na co taky - informace o mobilech, které mě zajímají, si mohu nastudovat někde na internetu. Abych kvůli tomu odebírala časopis, to mě tedy ani nenapadne.

Autor: jenyk®
Datum: 13.01.12 11:10

Asi jako skoro ve všem, peníze jsou až na prvním místě. Takže to zasponzoruj a třeba zase budou vycházet. Ovšem třeba já do toho nedám ani korunu.
Autor: lujs®
Datum: 13.01.12 11:40

Když sem ještě neměl komp tak sem si h občas koupil ale kdo má internet tak už to podle mě nemá cenu.

Autor: magdon®
Datum: 13.01.12 12:55

Předpokládám, že časopis zkončil proto, že se ho nevyplatilo vydávat. Takže jediná možnost, jak ho obnovit, je časopis (jakožto firmu) za pár miliónů odkoupit a pokračovat ve vydávání ve vlastní režii.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků