| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Ahoj,
Doporučte mi prosím nějakou knihu, která je čtivá a i jste se u ní dost nasmáli.
Díky
Zeměplocha 
Zeměplocha byla všechno, jen ne humorná a čtivá 
Jan Jícha - Prevít na studiích
Náš pan Kaplan má třídu stále rád...
Směju se u toho pokaždé a nahlas...
Překladateli se to fakt povedlo dokonale!
Tuhle jsem se dost nasmál při čtení své vkladní knížky
.
Ale jinak zbožňuju knihu Saturnin od Zdeňka Jirotky (znám ji prakticky zpaměti). Zapomeňte na ten film, ten nemá s knihou nic moc společného.
Jan Šmíd- Čisté radosti mého života, Návrat čistých radostí, Údolí nejčistších radostí. Je to úžasné počtení. Slzy smíchu, dojetí, všecko tam je. 
Max Brooks - Zombie příručka pro přežití
Ještě mě z poslední doby napadnul nejnovější Kulhánek - Vyhlídka na věčnost. Ale záleží na tom jaký máš smysl pro humor 

Ano, Pan Kaplan, i Saturnin. Já mám moc ráda knihy Betty Mac Donaldové, a přesto, že znám slovo od slova, pokaždé se znovu směji.
A pokud Vám nevadí si občas přečíst knihu pro děti, radím Děti z Bullerbynu od Astrid Lindgrenové. Když Olovi trhali zub, nebo když zlý švec zachraňoval děti ze zatopené louky - to se pokaždé znovu a znovu chechtám, až mi slzy tečou.
Jaga.
Bohyně v domácnosti - Sophie Kinsella a ještě jsem v mládí slzela u Betty Mc Donaldové.
U spisku Tři muži ve člunu (o psu nemluvě), autor Jerome Klapka Jerome, jsem se smála i v čekárně u zubaře, čímž jsem si vysloužila pohoršené pohledy.
Inzinyrka! 
Tři muže jsem se také chystala doporučit. Jinak Saturnin tu také už zazněl, dále můžu doporučit Študáky a kantory (prvorepubliková knížečka, ale bomba!).
Westlake. Jak nevyloupit banku. Sranda od začátku do konce.
Pominu-li již uváděného Saturnina (který u mne asi vede), tak třeba Proč bychom se netopili od Zdeňka Šmída nebo sérii "Prevítů" od Simona Bretta ("Prevítem snadno a rychle", "Kdo to tady chodí" a "Další prevít? Jen to ne!")
Cokoliv od Roberta Fulghuma.
Jerome Klapka Jerome: Tři muže ve člunu
Osudy dobrého vojáka Švejka od Jaroslava Haška musíte přečíst, chcete-li se od srdce zasmát! Jinak jsou dobré všechny povídky od téhož autora.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz