Jaká vůně do auta

Autor: krkovicka® Datum: 22.12.11 11:17 odpovědí: 12
Kterou vuni do auta vybrat?Dekuji
Upozornění
Tato otázka je 154 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 22.12.11 11:59
Předmět: RE: Jaká vůně do auta 

krkovičko,Vy nemáte čich?snad vůně se vybírají dle toho,co má člověk rád a je mu příjemné a neptá se jiných!co mu voní

Autor: des®
Datum: 22.12.11 12:06
Předmět: RE (2x): Jaká vůně do auta 

Datum: 22.12.11 12:28
Předmět: RE (2x): Jaká vůně do auta 

Cele dopoledne dokupuji darky a bohuzel jsem neupresnila otazku.Tak tedy:je vylozene nejaka vune co chlapum v aute tela jsem koupit lestidlo na palubku nebo parfem.DIK
doplněno 22.12.11 12:29: Co chlapum v aute smrdi?
Datum: 22.12.11 12:31
Předmět: RE (3x): Jaká vůně do auta 

to chodíte s PC po trzích?kupte to co uznáte za vhodné!třeba vůni bůčku pěkně vyuzenýho pokud to seženete!hezký svátky

Upozornění od sys clayman 22. 12. 2011 12:48:09
poslední dny nějaký nabroušený, ne? Já taky ještě dárky nenakoupil... klid
Datum: 22.12.11 12:38
Předmět: RE (4x): Jaká vůně do auta 

Jste opravdu vlidna.Mam dotykovy mobil,proto pisu.az vynechavam pismena.Me treba vune v aute vafi.Mam to pro tatku a vse prodavaji s vuni.Jahoda,pomeranc,antitabak,citron,vanilka...
doplněno 22.12.11 12:51: Citron by usel ne?ten snad voni kazdemu.Rikate stromecek?To mi prijde jako darek hloupy.ok.vratim se tam.
Autor: clayman®
Datum: 22.12.11 12:47
Předmět: RE (5x): Jaká vůně do auta 

je toho hodně indiduální... já nesnesu vanilku a přitom můj táta snad nic jiného nekupuje Mě vyhovuje nejvíc taková ta černá, co má připomínat silný parfém... stromeček Nedá se to přesně určit a proto mi vyhovuje... přijít do auta a cítít něco konkrétního např. pomeranč by se mi rychle přejedlo

doplněno 22.12.11 13:26:

stromeček jako dárek asi ne, jedině nějaký set, ale byl to jen popis, co hledat a očuchat už můžete sama, co se v podobném dělá

Datum: 22.12.11 13:09
Předmět: RE (5x): Jaká vůně do auta 

"Krkovičko", citronem určitě nic nepokazíte. Většinou je to vůně oblíbená i uchlapů, nedráždí je, nerozptyluje a nevadí jim. To je můj názor.

Autor: ludak*
Datum: 22.12.11 13:34

Já miluji vůni benzínu.To k autu neodmyslitelně patří.

Jinak bych volil nějakou vůni s názvem SPORT,nebo tak něco.

Autor: dando001®
Datum: 23.12.11 09:34

takovej ten stromeček co prodávaj snad na každé benzínce je i z vůní vyuzené masa strašně dobře to voní cena 30 kč.

Autor: chrest®
Datum: 23.12.11 09:51

Já do auta používám toto http://detailing-obchod.cz/vy…tml&sPhrase=california+scents vydrží to dlouho a voní to fakt krásně, třeba hned ta první vůně cherry, je to tuším slisovaný len napuštěný parfémem, ale asi koupíte jedině přes net... a na tu palubku http://coyote.cz/photo/v_Cockpit-spray-jablko-400-ml.jpg to koupíte téměř kdekoliv na benzínce

Datum: 23.12.11 09:57

Dlouhou dobu jsem dával do auta http://www.nejlepsiceny.cz/au…y/ambi-pur-napln-for-him.html Ale už ji asi přestali vyrábět, nikde ji nemůžu sehnat

Autor: dando001®
Datum: 23.12.11 10:02

stromečky jsou nej. ale prodávaj se i jiný tvary vyděl sem i krávu

Poslední otázky v rubrice Volná diskuze

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků