| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den.S maminkou pečeme a letos nebudeme tolik a tak těžké..chci se zeptat na lehké a nepečené cukroví 
Maminka má samozdřejmě v kuchyni zkušenosti..
samozdřejmě perníčky,rumové kuličky,vanilkové rohlíčy,úly apod. známe..
Ale pište všechny!Třeba vaše oblíbené se stanou specialitou u nás doma
tak že budeme příští rok uvařiv o pekáč více.
Každopádně Vánoce se blíží a proto už píšu 
Lottka
Ahoj Lottko. U nás jednoznačně vede rafaelo.1 salko (slazené mléko),kokos,balíček mandlí. Salko smíchám s kokosem tak, aby vznikla hustší hmota. (Nechám v ledničce do druhého dne). Z ní potom vyválím kuličky, do nichž vmáčknu celou mandli a obalím v kokosu.
souhlasím toho bych se ujed!
Ahojda. U nás vedou vosí hnízda. Sice je na to potřeba speciální forma, ale jsou výborná! 
Veselé Vánoce a pečení bez spálenin přeje mrňousek.
"lottko", našla jsem na netu kuličky, tady je recept:
Ořechové koule - POTŘEBNÉ PŘÍSADY
100 g mletých ořechů- na obalení 100 g moučkového cukru 100 g rozpuštěného másla 2 lžíce medu 2 lžíce rumu 150 g rozemletých piškotů
POSTUP PŘÍPRAVY
POSTUP: Všechny přísady kromě ořechů na obalení smícháme na hladkou hmotu. Tvarujeme malé kuličky, které obalujeme v nastrouhaných oříškách nebo kokosu. Dáme odležet do chladna. Jednoduché a moc dobré!
Tady se píše všechny přísady kromě ořechů, ale já chci zkusit smíchat i s ořechy. - stařenka
"stařenko" děkuji..umíte potěšít..vrhneme se hned v neděli nebo sobotu s maminkou na nějaké cukroví a určitě vám hodím snad "povedené fotografie"
*lottka
"lottko", ať se cukroví podaří. Taky se chystám na kuličky, ostatní mám od nevěsty. - stařenka
"lottko", já dostala takovou chuť na něco sladkého, že jsem teď upekla koláč:

A je hotovo, omlouvám se, že je to pečené a ne nepečené:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz