| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý večer, mám takový hloupý dotaz
. Mám velkou louku, 17 palet bílých zahradních nášlapů a spoustu volného času, jaký obrázek by se podle vás nejlépe vyjímal na google mapách při aktualizaci fotomap? 
Kosočtverec.
Na google by to chtělo něco většího a jednoduššího. Ale na českých mapách snad je lepší rozlišení, nějakých 18 pixelů na délkový metr, pak by se dala vzít inspirace třeba v nějakém hezkém černobílém rastrovém obrázku, případně ascii artu.
Nové snímky mají 12,5cm/pixel. mají to na hlavní stránce.
Skvělýýý! 
Chci pak fotku! (A nezapomeňte, kde je sever
)
- srdce (nejlépe puklé), kytička, sluníčko - banální, leč jednoznačně identifikovatelné... malilinko nuda... 
- půllitr s pivem - jestli jste hodně vlastenec 
Pěkný by mohl být delfín nebo jing-jang. Pecka by mohl být houslový klíč.
Kdysi jsem četla v ABC, že se chystá na Sahaře obrazec, aby byl vidět z vesmíru. Pythagorova věta, ten trojúhelník se čtverci nad stranami. Aby mimozemšťani věděli, že jsme inteligentní - tak třeba by amíci viděli, že jsme taky inteligentní? 
Osobně bych asi hodně musela odolávat nakousnutému jablku. 
Na chalupě jsme plechovou střechu sýpky natřeli jako vlajku ČR, na mapách tak ihned poznáme naší chalupu.
Funkční zajímavě vedené cestičky, třeba 2 soustředné kruhy a něco napříč...Nebo se inspirujte Jižní Amerikou a starou kulturou, tam je pavouk, opice, postava... jednoduché a na několika hektarech, vytvořené pradávnou civilizací. Když to najdete a napodobíte v menším měřítku...nemělo by to šmrnc?
No a nemáte jméno, které by už samo napovídalo nějaký obrazec? Něco, co by charakterizovalo vás konkrétně? Třeba Jedlička, Borovička, Ježek, Myška - no a když ne, tak třeba smajlík třeba pro Veselý
, nebo naopak Smutný
... Nebo by mohl zdůraznit vaši povahu nebo koníčky ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz