Facebook zed - nezobrazuje komentáře

Autor: simonn Datum: 20.11.11 09:29 odpovědí: 4

proc se ostatním uživatelům nezobrazují moje komentáře , události atd.

prosím nepiste mi at si najedu dole na profil na zmenit nastaveni! ... s tim to nema nic spolecny ... proste ja je na svy zdi vidim , ale kdyz dam obrazit jako ... tak vidim jen odpovedi na otázky,co se mi líbí, a moje statusy ... Díky za případné rady

Upozornění
Tato otázka je 187 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: marenka®
Datum: 20.11.11 10:48
Předmět: RE: Facebook zed - nezobrazuje komentáře 

V nastavení to je taky, ale teď má FB novinku. Přidáte komentář, příspěvek, fotku, cokoliv a v horním pravém rohu je šipečka. V ní se vám rozbalí nabídka, s kým vším chcete příspěvek sdílet.

doplněno 20.11.11 10:49:

V horním rohu přímo u každého jednotlivého příspěvku.

Autor: simonn
Datum: 20.11.11 10:54
Předmět: RE (2x): Facebook zed - nezobrazuje komentáře 

v nastaveni soukromi?..To všechno mam nastavený aby videli jen přátele ale to co komentuju nebo skym se spřátelím vidim jen já:X

Autor: spynfo®
Datum: 20.11.11 10:56
Předmět: RE: Facebook zed - nezobrazuje komentáře 

Musel by ste byt prihlasen, jako ten JINY uzivatel, az pak vidite, co VSECHNO ma on na zdi. Za druhe, mohl si ON sam dat volbu - nezobrazovat vase komentare. Souvisi to i se skupinama pratel, v jake skupine vas ma jiny uzivatel. Mohl se zmylit a omylem neco nastavit jinak.
Autor: simonn
Datum: 20.11.11 11:03
Předmět: RE (2x): Facebook zed - nezobrazuje komentáře 

ale ja když dám tzv. "zobrazit jako" a zadám jakehokoli přítele tak proste nevidi mé komentáře,spřatelené uživatele.

Poslední otázky v rubrice Volná diskuze

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků