Facebook zed

Autor: sarusa Datum: 19.11.11 23:03 odpovědí: 5

proč ostatní noji přátelé nevidí moje komentáře, které komentuji u ostatních přátel.

Prosim poradte.Dekuju

Upozornění
Tato otázka je 187 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: iori
Datum: 19.11.11 23:06
Předmět: RE: Facebook zed 

Asi to mas v nastaveni skryty. Musis si zmenit na verejne.
Autor: sarus
Datum: 20.11.11 09:01
Předmět: RE (2x): Facebook zed 

to právě nemám.

Autor: standa1®
Datum: 20.11.11 01:41
Předmět: RE: Facebook zed 

Kdysi dávno jsem se zaregistroval na Face...nejde o to že každý věděl kdy jsem zapnul počítač a kdy vypnul,ale dost mě dojalo že najednou tam vyběhla nějaká anketa o mě,o které jsem vůbec netušil,a navíc o dost soukromých věcech o kterých mám svůj názor ohledně zveřejnění pro x lidí... a nejvíce mě dostalo to,že do této ankety přispívali lidé kteří mě viděli jedenkrát za rok nebo nikdy(tedy alespoň já je neznám),vůbec netušili co dělám,ani kde bydlím....tímto jsem skončil s všeliakými sociálními sítěmi...a bohužel i s jistými "kamarády" kteří netušili že jejich hodnocení není anonymní...a druhou stranu je to pro mne + alespoň vím co si o jistých lidech myslet..

doplněno 20.11.11 01:45:

Takže pokud si chcete uchovat trochu soukrmí nedoporučuji!

Autor: dzordz®
Datum: 20.11.11 13:50
Předmět: RE (2x): Facebook zed 

O svém soukromí prozradíte jen tolik, co sám napíšete a zveřejníte. Popisovaná aplikace je jen ptákovina pro krácení dlouhé chvíle nudících se uživatelů.

Autor: sarusa
Datum: 20.11.11 13:55
Předmět: RE (3x): Facebook zed 

hledám odpoved na mojí otazku.A ne nazory lidi na facebook!

Poslední otázky v rubrice Volná diskuze

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků