| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Skládali jste někdy puzzle? Jak rychle to máte třeba Hrad?
Vyzkoušejte a uvidíte.
Zažila jsem děvčátko, řekněme podivné děvčátko se znaky autizmu, které dílky obrátilo obrázkem dolů a skládalo jen podle tvaru nesmírně rychle. Bylo to jako koukat se na sci-fi.
Já sama jsem na to naprosto nešikovná. Složím bez problémů pouze dřevěnou skládačku pro batolata. Prostě to nevidím 
babkazov to jste dobrá, já koupila vnučce dřevěné pazzl krávu a ještě štěstí, že na spodní straně pro blbce a pro mě jsou ty dílky očíslované. Aby toho nebylo málo tak jsem koupila ještě vlak s vagonky a bojím se ho vyndat s krabice. Co když ten už čísla nemá?
Bezvadná stránka.
Další báječný časožrout.
já jsem stavěl 3000ks asi měsíc , ale to už není vono ideál je 1000ks, pak to člověka přestane bavit
Skládám moc ráda, i velké skládačky, jen mám jiný problém - na velké skládačky nemám tak velký stůl a skládací rolovací deska se dělá tuším jen do velikosti 3000. Kde mám tu 4000 a 9000 skládat netušm
Začínám od rámečku a pak podle barev.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz