Lyžovaní a problém s koleny?

Autor: kubinecc Datum: 07.01.12 20:52 odpovědí: 3

dobrý den mám jednu otázku již po druhé jsem měl luxacy pately (vyhozenou čéšku). po každ=é jsem skončil s berlema a ortézou půl roku chtěl bych se zeptat zda má někdo s tímto zkušenost a jestli mohl například bezproblému lyžovat?nebo nějakou radu jak se tomu vyhnout po 3? na lyžích se hodně používají kolena tak se toho bojím

Upozornění
Tato otázka je 138 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: martinaa®
Datum: 07.01.12 20:58
Předmět: RE: Lyžovaní a problém s koleny? 

Bez problémů určitě ne, a bez ortéz ani náhodou. Pořiďte si takovou ortézu, která se používá právě při luxacích.

Pokud se luxace opakují, možná Vás nemine operace.

doplněno 07.01.12 20:58:

ortézy

Ohodnoceno: 0x

Autor: ahasver4®
Datum: 07.01.12 21:02
Předmět: RE: Lyžovaní a problém s koleny? 

Asi takhle..Jakmile jednou vyskočí,přestává být lyžování ten správný sport.Tam jsou kolena velice namáhaná a nikdy nevíte,kdy povolí.Já bych si tedy být Vámi lyžování odpustil.Tak ještě běžky ale velice opatrně.

Autor: uska®
Datum: 07.01.12 22:18
Předmět: RE (2x): Lyžovaní a problém s koleny? 

Na upravené sjezdovce (modré) s ortézou v pohodě Ćernou už jezdit nebudete, ale i tak si užijete. .Vím o čem píši.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků