| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
http://aukro.cz/hrazda-do-dve…-cm-door-gym-i2032812162.html
Chtěl bych si koupit tuto hrazdu do dveří, máte s ní někdo zkušenost? Posílím s tím ruce a prsní svaly? Předem děkuji za rady.
Dobrý večer, hrazdou posilujete mimo jiné i břišní svaly a cellou horní část těla.
Dokonce se můžete zavěsit hlavou dolů a posilovat zádová i spodní břišní svaly.
A úplně skvěle se na to věší ramínka se schnoucím prádlem 
O koupení hrazdy jsem zrovna nedávno taky uvažoval a když už tu je to téma.. Zajímalo by mě pár věcí, hlavně, neprohne se třeba při rázovém zatížení, nepovolí a neurve se to se mnou?
Ty konce se asi vysunují šroubováním, ty gumové tentononcy jsou na prostřední části, tedy s pevným rozestupem, že? To je docela na prd, že?
A u téhle konkrétně, v čem to je dobré na záda? To by snad musela být ve dveřích tak 120cm nebo širších.
Shyby super cvik, doporučuju. Ale nedoporučuju hrazdu mezi dveře. 1) se tomu nedá moc věřit, bratrancovi se kdysi urvala a pěkně si při tom rozbil hubu (a není jediný) a za 2) ten úchop je hrozně úzký. Nejlepší je normálně do zdi si navrtat držák, dát tyčku a jedeš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz