| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den,
je mi 16 a chtěl bych se dobře naučit jezdit na lyžích nebo snowboardu. Když jsem byl menší assi přd 6 lety tak jsem se trochu naučil na lyžích, ale není to nic moc. Chtěl bych Vás poprosit o doporučení a rady na čem je lepší se naučit, co je větší zábava a taky to nějk cenově shrnou jestli v tom je nějaký velký rozdíl. Předem Vám všem moc děkuji za odpovědi.
Řeknu svůj názor. Odmala jsem se učila na lyžích, a když to umíš (je jedno, zda lyže nebo snow), je to vždy zábava. Na snow můžeš dělat víc blbostí a machrovinek, ale to i na lyžích. Hodněkrát mě na snow lákali kamaáradi, ale nikdy jsem na něm nestála. Za prvné mi to nic neříká a za druhé - ačkoli někdo namítne, že to platí i u lyžařů, pro mě jsou snowboarďáci nebezpeční. Neumí se dívat vedle sebe, široce křižují sjezdovku... poslední dobou když do mě někdo narazí nebo mi přejede přes lyže, je to z 90% snowboar.
Za mě jednoznačně lyže, ačkoli jsou lyžáky méně pohodlné než lehčí boty na snow.
Já umím docela dobře na lyžích, a na snow. moc neumím no.. Pro mě bylo jednoduší se naučit na lyžích, ale to je asi jak u koho. A u toho snowboardu je asi větší sranda..Když se chceš učit na snow tak je vždy lepší když seš na nějakém výcviku, aby ses to naučil jak správně jezdit.. A cenově lyže jsou od 8-9 tísíc po těch 23tisíc, ale to jsou takové lepší sjezdové.. A ty nejnormálnější od 2tisíc.. A snowboard od 5 do 15tisíc.. Ale ty se dlí na :Freeride, Freestyle a Universal.. + ke každému sportu doplňky,..
lyže jsou lepší, sama se cítím svobodněji, když můžu hýbat s obouma nohama a lyže se nemusí sundávat jako snow, ale na snowboard jsou pohodlnější boty. Velkou nevýhodou začátečníka na snowboardu je, že hodně padá na zadek a to teda hodně bolí 
snow je fajn lyže taky ,ale je jen na tobě na čem chceš jezdit. Snow je podle mne zábavnější ,ale stojí o pár stovek víc.
Lyže jsou rychlejší když na nich trochu umíš, ale nejsou
zas tak zábavný a narozdíl od snow jsou levnější.
Na snow můžeš jezdit v hlubším sněhu narozdíl od lyží.
A prkno má tu výhodu že muže jezdit i na ledovce trochu to vrčí, ale deto.
JÁ osobně bych byl raději pro snowboard Tak se mněj a hodně štěstí v jízdě na snow or skii
Lyže jsou levnější? Pokud chcete dobré lyže, tak nikoli.
Na této stránce se dopátráš krásného instruktážního videa pro snowboard. Přímý odkaz ti sem dát nemohu, protože by mě tady zase setřeli. Neteče tam žádná krev, nelétají střeva a mozek, tak se to "nenosí".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz