| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Mám čerstvě nabroušene bruslea když chci zabrzdit tak se mi na tom prostě blbě brzdi malem vždycky spadnu,když jsem měl dlouho nebroušene brusle tak jsem zabrdzdil normálně ...
A ješte se vás chci zeptat jakž tak jako zabrzdím třeba jedu a zabrzdím ale nejedu moc rychle jedu tak středně a pak zabrzdím ale chtěl bych umět se rychle rozjet a pak během 1-2 sekund zabrzdit na místě ale mam strach že mi to podjede nebo sletím nebo co ješte jsem to nezkoušel ale když jedu pomalu tak zabrzdím 
je to tím, že jsou brusle nabroušené a ty na to nejsi zvyklý. profíci si nechávají brousit brusle na míru a tvrdost ledu je také znát. proto také dokáží na bruslích rychlé změny směru jízdy atd. tupá brusle se nezařízne klouzne. doporučuji mírně ztupit o beton, nebo se na tom nauč bruslit. brždění je o treninku a prostě se párkrát vyválíš, než se to naučíš.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz