Fox leader?!

Autor: horda Datum: 11.06.11 14:27 odpovědí: 8

Je tohle kolo dobre? http://kupsikola.cz/leader-fox/horska-kola/hope-mtb/

Jake mate zkusenosti s fox leaderem?

Hledam kola do 7 tisíc..

jezdim jenom o vikedu a to max 25km...

dekuji

Upozornění
Tato otázka je 304 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: 1jara®
Datum: 11.06.11 15:28
Předmět: RE: Fox leader?! 

Dobrý den, dle vašich kritérií by mohlo vyhovovat,. Kolo je celkem dobře vybavené až na vidlici, v těchto cen. kategoriích vidlice nic moc.

doplněno 11.06.11 15:31:

Hlavně aby bylo velikostně vhodné. Pokud jste menší postavy nechte si vyměnit představec za kratší , v dobré prodejně vám to přehodí bez doplatku.

Ohodnoceno: 3x

Autor: horda
Datum: 11.06.11 17:25
Předmět: RE (2x): Fox leader?! 

S tou vidlicí souhlasím...

Autor: ar®
Datum: 13.06.11 21:32
Předmět: RE: Fox leader?! 

V podstatě souhlas s Jardou, dát si pozor na tu velikost rámu. U této cenové kategorie tam opravdu lepší vidlice být ani nemůže, to by samotná vidlice stála co celé kolo. Jen bych se zaměřil jaký že to má vidlice sloupek . Sice jsem se to v popisu nikde nečetl, ale podle foto a že jde o rám Alloy 7005, tak bych se zaměřil na průměr sloupku vidlice. Pokud má vidlice ještě "starší" průměr 1" (25,4) byl by v budoucnosti velý problém vidlici vyměnit za něco lepšího. Pro tento prům. se dělají vidlice opravdu jen ty nejobyčejnější. Bylo by dobré aby sloupek vidlice měl průmět 1" 1/8 (28,6).

Jinak by to kolo na vaše potřeby úplně v pohodě stačilo.

Ohodnoceno: 3x

Datum: 15.06.11 10:18

Zde je napsáno: http://vidlice.heureka.cz/rst-capa-ml-2010/

...sloupek 25,4mm x 180mm/50mm závit nebo sloupek 28,6mm x 260mm bez závitu... jak to mám chápat?

Autor: k2
Datum: 15.06.11 10:38
Předmět: RE (3x): Fox leader?! 

Tento konkretni typ vidlice se dela ve 2 provedenich prumeru sloupku (se zavitem i bez). Z toho plyne, ze u tohoto typu vidlice nepoznate, co je na tom vybranem kole namontovaneho.

Nicmene, kdyz kouknu na tu fotku (je-li teda skutecne autenticka, coz nemusi byt zrovna pravidlem), tak tvrdim, ze podle provedeni predstavce je tam vidlice 28,6 (tedy ta "dobra")

Datum: 25.07.11 08:20

Tak jsem si koupil Leader Fox Evolution 2010 za 5500Kc..docela dobrej kseft ne? :]

Autor: 1jara®
Datum: 25.07.11 11:32
Předmět: RE (3x): Fox leader?! 

Ale to jo, známá si koupila v kamenném obchodě Kellys Omega. Když jsem se díval na internetu, tak za ty peníze co za to dala, by měla v e-shopu kolo s kotoučovou brzdou. To chce opravdu dobře vybírat.

Jaroslav

Ohodnoceno: 0x

Autor: ar®
Datum: 25.07.11 22:06
Předmět: RE (4x): Fox leader?! 

Jardo souhlas s tím, že je potřeba vybírat, na druhou stran levné kotoučáky jsou horší než kvalitní Véčka. Nedávno jsem jel na takovém kole kde byly levné kotouče a to neustálé škrtání a "cvrdlikání" z toho bych se asi brzo opupínkoval.

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků