| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den přeju držím dietu smím se zeptat, mohu tunáka v olivovém oleji? dekuji=)
Pokud je olivovy olej kvalitni (treba Rio Mare), pak jej obcas muzete. Pokud byste asle kupoval levnejsiho tunaka, oleje pravdepodobne budou nevalne kvality a ryba spíše zpracované a nadrcené zbytky ryb, které již ani množství prospěšných tuků nebudou mít vysoké. K redukcni diete volte spise tunaka ve vlastni stave.
Kupujeme Giana asi 20-25kč, krásné ,kousky masa v oleji ale jistě není olivový. Tak ho nejezte, také olej vozím kočkám.
Prave onu Giana jsem parkrat jedla... ale teda
byl to peknej hnus. Kdo jednou jedl praveho tunaka (treba klidne u more), musi uznat, ze okolo Giany neprojel tunak ani vlakem, chut nevalna, i v oleji je to divne vysusene... velmi me zklamal. Uznavam vsak, ze kockam muze hooodne chutnat
Vidíte Martino já jedla Rio máre a mimo ceny nepoznat rozdíl ovšem drceného zásadně nekupuji.
Ono taky za 20 Kč, to by neměl ani na jízdenku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz