| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Dobrý den, po pádu na kole jsem si přivodil zlomeninu ruky s lehkou dislokací na RTG tříštivá. Dostal jsem fixační sádrovou dlahu, po měsíci byl stav ucházející, ale svalek nebyl v pořádku. Doplnili mi kompletní sádru. Po dalším měsíci mi sádru sundali a doporučili ruku rehabilitovat. Je to již 14 dní. Zdá se, že je ruka v pořádku-nebolí, nemám problémy. Proto bych se chtěl zeptat, kdy mohu začít s cvičením-posilováním (zvedání činek...) Kulturista amatér.
Zlomenina by měla být srostlá. Takže je možné pomalu a s menším zatížením začít posilovat. Ale toto proberte se svým lékařem, ten viděl Váš rentgenový snímek . Nevím, možná máte i nárok na rehabilitaci, kde Vám kvalifikovaně poradí co a jak.
Dobrý den, doporučuji se o takové záležitosti poradit s ošetřujícím lékařem. Přeci jen, kost byla nalomená, je sice srostlá, ale aby nebyla přiliš zatím křehká a přílišným zatížením abyste si ji nepoškodil. Taky se poptejte na ty rehabilitace, pokud je předepíše ortopéd, jsou zadarmo na zdravotní pojišťovnu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz