Adrenalinove sporty - jsou jen drahé?

Autor: zavodnik99® Datum: 17.08.10 10:57 odpovědí: 4

Zdravim. Nedavno jsem se rozhodl, ze si vyzkousim nejaky ten adrenalinovy sportik. ALe k me hruze jsem zjistil, ze toho je tolik, co se da vyzkouset a az na vyjimky je vse drahe. Pokud je tu nejaky adrenalinovy dobrodruh nebo dobrodruzka, budu rad, kdyz mi poradi

Upozornění
Tato otázka je 540 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: lidus®
Datum: 17.08.10 13:55
Předmět: RE: Adrenalinove sporty - jsou jen drahé? 

moje bláznivá dcera absolvovala 3denní kurz přežití-cena 6000kč, lanové centrum, pinbal(nebo jak se to jmenuje), tandemový seskok padákem, 2dny v jeskyni v Moravské Krasu-za všechno se platí,o tom, že by bylo něco zdarma nevím.

Ohodnoceno: 0x

Datum: 17.08.10 15:11
Předmět: RE: Adrenalinove sporty - jsou jen drahé? 

To zni zajimave. Rozhodne necekam, ze neco z toho bude zadarmo Me se treba zalibily skakaci botky

Autor: axus®
Datum: 17.08.10 15:18
Předmět: RE (2x): Adrenalinove sporty - jsou jen drahé? 

Skakaci boty jsou adrenalinovy sport?

Pod pojmem adrenalinovy sport si predstavuju neco, pri cem se do krve vyplavi adrenalin. Ale z rovna z bot na pruzine?

Ohodnoceno: 0x

Datum: 18.08.10 10:13
Předmět: RE (3x): Adrenalinove sporty - jsou jen drahé? 

Tak se podivej na videa, jak se na tom da radit. Myslim se, ze to je adrenalinovy sport se vsim vsudy. Pokud do toho poradne "vlitnes". Ja uz si je objednal jeste s kamaradama, dost vyrazne jsme na tom usetrili, protoze nas to kupvoalo vic naraz.

doplněno 18.08.10 15:12:

konkretne jsme to porizovali zde - www.hromadneslevy.cz. Fakt se nam to vyplatilo.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků