VIBRO 10000

Autor: hanji Datum: 12.07.10 16:32 odpovědí: 4

Dobrý den,

máte někdo zkušenosti s Vibro 10000 nebo s podobným přístrojem? Co vy na to?

Upozornění
Tato otázka je 507 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: kultak
Datum: 19.07.10 11:28
Předmět: RE: VIBRO 10000 

Dobry den,

tyto výrobky z teleshopingu jsou "podvod", jen ždímají z lidí peníze. Ti lidé v reklamě mají za sebou x let regulérního treningu ve fitcentru + vedou určitou životosprávu.

Pokud vám jde o hubnutí, tohle vám těžko pomůže, stejně jako vám nepomůže posilování. Je potřeba dělat kardio cvičení. Tzn. běhat, jezdit na kole a podobně, u kterého je potřeba udržovat visokou tepovou frekvenci. Reklama sice tvrdí, že tento Vibro 10000 dělá i to. Ale připadá mi to jako naprostá hloupost, když člověk stojí pouze na místě.

Pokud chcete posilovat, tak je podle mne tento stroj s prominutím blbost. Radši bych vám doporučil nějákou posilovací věž, kterou můžete koupit ve skoro každém větším fitness-shopu. Z vlastní zkušenosti můžu doporučit tento http://www.fitness.cz , kde vám i ochotě poradí.

Dívám se na to z hlediska člověka, kteý nějáky ten čas už cvičí a ví jaká je to dřina dosáhnout požadovaného výsledku a oprvadu pochybuji, že vám tento přistroj k němu pomůže.

Autor: lumas
Datum: 11.08.10 23:39
Předmět: RE (2x): VIBRO 10000 

Vy jste ho už vyskoušel, že tu toto tvrdíte?

A měl by jste se naučit gramatiku

Datum: 19.09.10 10:33
Předmět: RE (3x): VIBRO 10000 

vyzkoušet je od slova zkouška...to jen kdyby náhodou někdo říkal druhým, že neznají gramatiku

Ohodnoceno: 0x

Autor: eda*
Datum: 29.07.10 10:49
Předmět: RE: VIBRO 10000 

Dobry den, také by mě to zajímalo.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků