| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Ahoj , je mi 19 let, jezdím 3x týdně do posilovny. Jezdím na kole, chodím na aerobic, trochu běhám. Ruce ok, břicho ok, zadek ok..ale stehna. Vše mam zpevněné, docela dobré, ale stehna ne a ne se zpevnit nebo zlepšit. Může mi někdo poradit nějakou aktivitu nebo sport, kterým bych mohla svůj problém aspoň částečně vyřešit? Díky
Zdravím, nechám poradit i ostatní ale z mého soudku:Jezdím závodně na kole a nejedna ženská s tím bojuje, a co pak vidím jejich mámy je to z větší poloviny o genech stejně jako anasová kůže a typy postav...
Přesně Hangar genetika je prevít. Někdo ve 40 vypadá na 25 a naopak.
Garnier -žlutý zpevňující péče s výtažky z mořských řas. Zpevňující a hydratační.
Hoj, zkus do svých sportovních aktivit přidat ještě brusle, mohlo by to trochu pomoct.
Nedám dopustit na kalanetiku
jo jo jízda na inlinech ti skvěle vyformuje spodní část těla... Ale minimálně tak 10 Km rychlejším tempem
KOlečkové brusle zpevňují zadek a stehna zároveň
A chození pěšky x)
zdroj : www.zpovednice.cz
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz