| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Ahoj lidičky,
můžete mi někdo vysvětlit jak to funguje s pořadím v tabulce na MS v hokeji? Jsme ve skupině F čtvrtí, Norové a Lotyško už nebudu hrát žádný zápas, tak proč musíme s Kanadou uhrát alespoň bod? Kde je ten zádrhel? A dle čeho se určuje pořadí při rovnosti bodů? Je to rozdílem branek obdržených a daných nebo jak to je?
Jsem v tomhle analfabet a docela by zajímalo jak to je.
V nápise mělo být samozřejmě pořadím...
Já myslím,že jde o vzájemnej zápas. Momentálně jsme v tabulce před Nory,protože máme zápas k dobru.
ČR - Norsko 2:3 to bude ten problém
Takže když jsme s Nory projely a zítra projedeme s Kanadou, tak jedeme domů? Aha, takže jde o vzájemný výsledek mezi týmo se stejným počtem bodů.
jojo
Protože jsme dnes porazili Lotyše,abychom se dostali z předposledního místa a mohli postoupit,musíme minimálně remizovat s Kanadou.
Jabrako, dle této tabulky jsme čtvrtí. A otázka je jestli se pořadí určuje dle výsledku s týmem co má stejný počet bodů, nebo dle nějaké celkové skore golů:
Je to tak, vzájemný zápas je důležitý
Pokud Kanadu porazíme, věřím na finále
Tak díky všem, je to tedy vzájemnými zápasy - no tak ať se kluci zítra drží, bude to těžký...
Bodík bude, tím si su jistej 
bodík myslím za remízu ,né za ohodnocenou odpověď 
A bodík je.
ten nejdůležitější,PAP, až odpoledne!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz