| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
Dobrý den, prosím poraďte mi, jak zjistím jakou mám velikost kola. Papíry z prodejny už nemám, tak jestli to můžu zjistit jinak. předem děkuji za odpověď.
Řekl bych, že je to napsáno na plášti
Tazatel zrejme mysli velikost ramu. To na plasti napsane asi nebude.
Bohuzel nevim.
Mám akorát tabulku s velikostmi pneumatik. Mohu ti ji poslat ne majlík, jestli cheš.
mil: ano, to bych byl moc rád.. stehniks@seznam.cz , děkuji
Posláno, tak doufám, že ti to pomůže. 
Pravděpodobně se má jednat o velikost jízdního kola.Ta se určuje podle délky trubky od šlapacího středu až po konec sedlové trubky (ta trubka ze které pak vystupuje nastavitelná trubka k sedlu). Délka (velikost jízdního kola) se udává v palcích.
jen doplním, že někteří výrobci udávají velikost v cm, jinak máš recht 
ještě bych se chtěl zeptat, jak zjistím velikost rámu.. děkuji..
Jak jsem psal o "velikosti kola" , tak se jedná o velikost rámu. Jednotliví výrobci mají tabulky pro určitou výšku postavy. Všeobecně se dá říci, že muž o výšce 180 cm má mít (horské MTB) kolo 19".(To platí pro horská kola. U silničního to bylo myslím cca 580mm.)
Já měla pokaždé velikost kola 18" a u Meridy jsem potřebovala 20". Mám na mysli horské MTB kolo.
Na mém kole je to na rámu, ale to byste se asi neptal.
Nejprve bych našla na netu kolo a jeho technické údaje a tabulku velikostí s rozměry, pak bych rozměry zjistila změřením a určila velikost 
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradte.cz
0.059