| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Budu pořizovat dceři nové brusle. Viděla jsem prodávat jakési s nastavitelnou velikostí - roztahovací . Máte s nimi někdo zkušenosti? V čem jsou lepší, nebo naopak horší v porovnání s klasickými bruslemi? Cenově vyjdou stejně. Díky za všechny rady.
Dětské lední brusle Tempish pro začínající bruslaře ve věku od 1,5 do 5 let mají všechny výhody legendárních kačenek. Dva břity ...
To myslíte takové?
doplněno 23.11.09 12:45:
Jak je stará,začátečník,jak často bude na nich jezdit atd?
Bavíme se doufám o zimních?
Ne, Papene, to není ono. Tohle je klasická bota - kombinace umělé hmoty a jakési látky, zapínání na přezku. Bota se dá roztáhnout až o tři čísla. Cena byla 799.-Kč.
Tak to jo.Hned to napravím
http://www.gamisport.cz/kolec…ve-brusle/roztahovaci-brusle/
No to mělo být řečeno hned.Tak znovu.
Díky, ale měla jsem na mysli brusle na led a hlavně jestli je někdo už vyzkoušel, jak je s nimi spokojený. V obchodě nebyli schopni mi poradit - prý je mají v růžové nebo modré barvě a za akční cenu ...
Dostupnost: ověřit stav na skladu| Kategorie bruslí | dětské |
|---|---|
| Kategorie podle pokročilosti | vhodné pro rekreační bruslení |
| Konstrukce boty | PVC skořepina |
| Špička boty | odolný plast |
| Materiál výstelky | nylexové vlákno, nylonové vlákno |
| Provedení jazyku | ohebný s vyšší ochranou (stupeň ochrany 2) |
| Vnitřní vložka | základní ( stupeň komfortu 1) |
| Podrážka | PVC |
| Držáky a nože | nerezová ocel |
| Systém zapínání | tkaničky + suchý zip + přezka |
| Nastavení velikosti | stisknutím tlačítka |
| Rozsah intervalu velikosti | možnost nastavit 4 velikosti |
Hodnocení SportObchod.cz | |
| Hodnocení technologie | |
| Hodnocení pevnosti a tuhosti | |
| Hodnocení odolnosti a životnosti | |
| Hodnocení kvality nožů | |
| Hodnocení SportoObchod.cz (výkon/cena) | |
Přidat do porovnávacího přehleduDětské brusle Tempish Rhino Lady Pink jsou kvalitní dívčí zimní brusle určené pro rekreační bruslení. Brusle Tempish Rhino Lady jsou vyrobeny z pevného plastového skeletu, který má dokonalý systém odvětrání. Bota je velmi pevná díky stahování tkaničkami, přezkou a suchým zipem. Brusle jsou velmi pohodlné a mají systémem umožňující nastavení velikosti!
Už nemusíte přemýšlet o kolik koupit větší brusle, aby vašemu dítěti alespoň dva roky vydržely. Brusle mají nastavitelnou velikost až 3 čísla!
Použitým vnějším materiálem je TPU plast zaručující vysokou odolnost a trvanlivost boty. Skelet boty se skládá ze 3 dílů. Celá brusle je velmi dobře odvětrávaná pomocí několika otvorů krytých jemnou síťovanou nylonovou látkou.
Vnitřní materiál brusle byl vybírá pro maximálnímu pohodlí nohy. Tvoří jej hedvábná zateplená vložka z Nylonu/nylexu slibující dokonalou izolaci a zateplení nohy. Přímes PVC napomáhá rychlému a účinnému vysychání bruslí.
Velkou předností těchto bruslí je velmi jednoduché nastavení velikosti. Díky této možnosti již nemusíte mít strach, že vašemu dítěti koupíte špatnou velikost nebo že vám z bruslí rychle vyroste. Systém umožňuje nastavení velikosti v rozmezí 3 čísel.
Zapínání bruslí je řešeno velmi rychlým a pevným systémem jedné přezky ze zámkem spolu se stahujícím páskem na suchý zip. Noha velmi pevně a pohodlně v brusli drží.
Brusle jsou osazeny kvalitním nožem s povrchovou úpravou proti rezivění.
Nejmenší velikost S 30-33 je dostupná u modelubrusle Tempish Rhino Lady Blue.
Hodnoceni
Průměrné hodnocení produktu: 100.00% 

Přidat další hodnocení >>
Michal Šustek (Bohumín), přidáno 20.02.2009 

->
Dcera má 4 roky a chodí na krasobruslení, trenérka nás od těchto bruslí odrazovala,ale musím říct že to byla dobrá volba.Perfektně drží nohu a nakonec i trenérka uznala že to asi nebude tak špatné. Malá bruslí super a ještě k tomu brusle nemá na jednu sezónu.
Přidat další hodnocení>>
->
S přáním hezkého dne Martin PištělákAhoj, pokud chceš pro slečnu, tak bych ti doporučila tyhle http://www.worker.cz/637/nastavitelne-brusle-worker-pinky (jsou nyní v akci a jsou růžové
). Jinak na těchto stránkách mají docela velký výběr. Martina
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz