| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Ahoj,
ráda bych chodila na squash u nás ve městě a nevím jakou raketu si pořídít, respektive co vše budu pořebovat. Prosím o radu. Díky Jana
Ahoj, co se týká věcí tak budeš potřebovat nějaké dobré, savé oblečení (hlavně aby bylo lehké) a raketu bych ti doporučil tuhle http://www.worker.cz/159/squa…a-raketa-worker-alu-graphite. Osobně ji požívám, hraji squash na poloprofesionální úrovni a jsem s ní spokojen. Martin
Poloprofesionál s raketou za 570 Kč? No proč ne. Co se týká vás, bude vám určitě stačit. Pokud budete chodit hrát častěji a chtít se tomu věnovat, tak postupně zjistíte co vám sedne víc a na squashi by měli být schopni poradi co přesně si vybrat. Třeba bych to udělal jinak. Běžte na squash bez rakety, na první hru si nějakou můžete půjčit a po hře si od obsluhy nechte poradit. Pokud by se vám s ní hrálo dobře, tak se rovnou zeptejte kolik stojí nová.
PS: Ovládejte svůj vztek při hře. Ušetříte si tím peníze. Já se bohužel včera neudržel a přišel jsem o 1500,- 
Ještě dodatkem co budete potřebovat. Oblečení je vhodné opravdu nějaké lehké. Ale přímá rada = vezměte si to, v čem se vám dobře sportuje. Holky berou většinou nějaké elasťáky a tričko. Nejdte na přehlídku, ale sportovat. V nevhodném oblečení se vám bude špatně běhat.
Dál jsou důležité boty. Tady bych penězi moc nešetřil a koupil si nějaké kvalitnější. Do 1500,- se vejdete. Předejdete tím problémy s puchýři, mozoly a vůbec problémy s nohama. Boty jsou hodně namáhány a tak levnější (made in China) by byla zbytečná investice, protože by jste za chvíli kupovala nové. No a co se týká bot, tak by měli mít světlou podrážku, aby jste nedělala šmouhy. Pokud v obchodě řeknete že by jste chtěla sálové boty, tak vám poradí.
No a pak už stačí jen raketa a míček (ty vám zapůjčí), věci do sprchy a můžete jít ze sebe vymlátit všechno co vás štve. Mě to hodně pomáhá 
To musela být rána jako prase za 1500.
Já bych klidně prodala tu moji profesionálku hraní squashe mám zakázanou a leží mi mrška doma.
Záleží jak budete hrát,ale čím lehounká,odlehčená,tím je to lepší cena kolem 1000kč v odborných prodejnách. Oblečení klasika,ale boty neklouzavé a nesmí být černá podrážka a potom si budete muset koupit míčky opět poradí v odborné prodejně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz