Oblečení na běžky

Autor: johana® Datum: 07.02.12 08:46 odpovědí: 5

Dobrý den. Tak konečně i tady nasněžilo, tak bych chtěla jít o 5 po delší době na běžky, nějaké oblečení na běžky doma mám, ale chtěla bych si pořidit nové...Jaké máte vy? Které vám vyhovuje, včem je vám pohodlně a teploučko? A s čím ste spokojeni?

Upozornění
Tato otázka je 90 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 07.02.12 08:59
Předmět: RE: Oblečení na běžky 

Dobrý den. V první řadě termoprádlo, pak kalhoty a bunda. Výběr je bohatý, nechci uvádět konkrétní značku, abych nedělala reklamu...Do termoprádla se vyplatí investovat, zima mi rozhodně není.

Ohodnoceno: 0x

Autor: johana®
Datum: 21.02.12 09:22
Předmět: RE (2x): Oblečení na běžky 

A třeba nějaky legíny nebo tak podto s tím zkusenost nemáte? Já práve nevim od koho koupit..právě, že značek je moc .. to je právě to :/

Autor: buss®
Datum: 21.02.12 09:28
Předmět: RE: Oblečení na běžky 

Tak, tolik na sebe abych se nepotil...

Ohodnoceno: 0x

Autor: johana®
Datum: 24.02.12 09:41
Předmět: RE (2x): Oblečení na běžky 

no to jo, ale zas jak to odhadnes, aby ses nepotil?... ono kdyz clovek sportuje , tak se vetsinou poti prece..Nebo co na sobe mivas?

Autor: bezkar
Datum: 24.02.12 15:08
Předmět: RE (3x): Oblečení na běžky 

Hola Johano, začni shánět plavky ať to do léta stihneš - zima už končí Než se rozhoupeš co na sebe tak sníh roztaje...

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků