Zhubnete po zumbě

Autor: lendy® Datum: 20.01.12 09:27 odpovědí: 7

Myslíte si že zhubnete po zumbě

Upozornění
Tato otázka je 125 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: wamp®
Datum: 20.01.12 09:31
Předmět: RE: Zhubnete po zumbě 

To si nemyslím,to vím,je to kardiovaskulární masáž jako ze žurnálu,pokud "dáte,"hodinku,tak se cítíte jako v ráji,a kila jdou dolů kvapem,nehledě na to,že tento druh cvičení je opravdu skvělá zábava

Ohodnoceno: 3x

Datum: 20.01.12 09:33

To si nemyslím, to vím! Cvičím ji cca půl roku, mám sedavé zaměstnání a funguje to na mne lépe, než třeba aerobic apod. a navíc mě to opravdu baví.

Ohodnoceno: 2x

Autor: claire®
Datum: 20.01.12 09:48

Otázka jednoduchá, odpověď složitá. Ten, kdo má nadváhu a rozhodne se bojovat, shodí. Ono obecně platí, že dvacet kilo se shazuje lépe než dvě. Ale mám kamarádku s opravdu ženskými tvary, prostě má boky a stehna silnější, cvičí zumbu asi rok a něco a nezhubla. Přitom tam chodí kolikrát do týdne a opravdu ji to baví. Jenže má i něco s tlakem, bere léky... postavu má danou geneticky. Takže s tím nic neudělá, nezhubne. ALE - zpevní se, hodí se do formy, zlepší si fyzičku a tím i celkové zdraví. Hýbe se, to je nesmírně důležité, i když kila nejdou dolů. Takže cvičte, je to super, je to důležité, děláte něco pro zdraví, a když hubnout nebudete, zaberte na více frontách - přidejte i jiný sport a upravte stravování.

Ohodnoceno: 0x

Autor: martinaa®
Datum: 20.01.12 10:48

Mamka dělá zumbu už čtyři roky, plánuje licenci trenéra. Postavičku má jako sedmáctka

doplněno 20.01.12 15:22:

"Sedmnáctka"

Autor: lendy®
Datum: 20.01.12 15:01
Předmět: RE (2x): Zhubnete po zumbě 

hm

Autor: martinaa®
Datum: 20.01.12 15:23
Předmět: RE (3x): Zhubnete po zumbě 

To je dobrá reakce

Autor: lidus®
Datum: 20.01.12 10:58

Asi jak kdo ale dcera za dva roky po Zumbě nezhubla, teď dělá Fitbox a říká, že na hubnutí je to super.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků