| registrace |
| hodnosti |
| výhody registrace |
| ztráta hesla |
| moje stránka |
| nastavení uživatele |
| ohodnocené odpovědi |
| oblíbené otázky |
| odpovědi na mail |
| moje otázky |
| které jsem založil(a) |
| do kterých jsem přispěl(a) |
| které jsem neviděl(a) |
| Plus+ |
Myslíte si že zhubnete po zumbě
To si nemyslím,to vím,je to kardiovaskulární masáž jako ze žurnálu,pokud "dáte,"hodinku,tak se cítíte jako v ráji,a kila jdou dolů kvapem,nehledě na to,že tento druh cvičení je opravdu skvělá zábava
To si nemyslím, to vím! Cvičím ji cca půl roku, mám sedavé zaměstnání a funguje to na mne lépe, než třeba aerobic apod. a navíc mě to opravdu baví.
Otázka jednoduchá, odpověď složitá. Ten, kdo má nadváhu a rozhodne se bojovat, shodí. Ono obecně platí, že dvacet kilo se shazuje lépe než dvě. Ale mám kamarádku s opravdu ženskými tvary, prostě má boky a stehna silnější, cvičí zumbu asi rok a něco a nezhubla. Přitom tam chodí kolikrát do týdne a opravdu ji to baví. Jenže má i něco s tlakem, bere léky... postavu má danou geneticky. Takže s tím nic neudělá, nezhubne. ALE - zpevní se, hodí se do formy, zlepší si fyzičku a tím i celkové zdraví. Hýbe se, to je nesmírně důležité, i když kila nejdou dolů. Takže cvičte, je to super, je to důležité, děláte něco pro zdraví, a když hubnout nebudete, zaberte na více frontách - přidejte i jiný sport a upravte stravování.
Mamka dělá zumbu už čtyři roky, plánuje licenci trenéra. Postavičku má jako sedmáctka
"Sedmnáctka"
hm
To je dobrá reakce
Asi jak kdo ale dcera za dva roky po Zumbě nezhubla, teď dělá Fitbox a říká, že na hubnutí je to super.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz