4x

Dívčí nohy mě zaujmou první

Autor: barney Datum: 25.06.09 13:40 odpovědí: 11

Zdravím, mám jeden dotaz, skoro více než cokoliv jiného(kromě zadečku) mně na dívkách vzrušují nohy, třeba oblečené do silonek. a když se na dívku poprvé kouknu, vždy můj pohled směřuje na nohy, poté obličej a pak až zadeček a poté to ostatní(prsa). je to normální? nebudu mít třeba problém s hledáním partnerky? prosím pomozte.

Upozornění
Tato otázka je 1017 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: spider®
Datum: 25.06.09 14:02
Předmět: RE: Dívčí nohy mě zaujmou první 

Ne, nebudeš. Je to každého věc, co se mu na druhém líbí.

Ohodnoceno: 0x

Autor: ferda60®
Datum: 25.06.09 14:12

Z tohoto pohledu se prý dají muži rozdělit do tří kategorií. Ve Vašem dotazu jste popsal jednu z nich - je to tedy naprosto normální.

Autor: lidka®
Datum: 25.06.09 15:04

Nevidím v tom vůbec nic nenormálního. Problém mít určitě nebudete, když začnete hledat hnedka zjara a nenecháte to až na zimu. Já si myslím, že u nás je hodně pěkných holek, takže určitě máte šanci si vybrat podle gusta. V téhle zimě určitě holky silonky nosí, tak neváhejte. Ať se Vám to povede.

Ohodnoceno: 1x

Autor: furtnic®
Datum: 25.06.09 15:10

To že se Ti líbí nohy je O.K.90% chlapů spíš zajímá,jaký je to mezi.

Autor: jarmik®
Datum: 25.06.09 15:27

Naopak! Když víš, co chceš, tak Ti to pomůže.

Jako Ty nejsi dokonalý, tak ani žádná žena není dokonalá. Když budeš mít něco, co se Ti určitě líbí, a něco, co zase dovedeš tolerovat, tak je to jen ku prospěchu

Jinak díky za pozitivní dotaz o něčem pěkném na světě

Autor: hangar®
Datum: 25.06.09 17:54

Nejsme dokonalí...Každý sme nějaký..já mám to samé akorát se zadečkem respektivě mě stačí alespon trochu normální obash lebky, hezkej pevnej zadek a malý prsa.A hádej kde mám ruce když sem s tou svou...a souhlasím s tím že 9% chlapů zajímá..

Autor: coteda®
Datum: 26.06.09 00:15

Jseš normální chlap. Někteří se dělí na horňáky a na dolňáky. Ty budeš asi dolňák a je to. Veškeré obavy pusť k vodě a hurá za ženskýma.

Autor: toni*
Datum: 01.07.09 00:46

Dnes většina holek chodí v ryflích a tam se křivé nohy poznají velmi těžce. To musí mít nohy silně do "O" aby se to poznalo. A nohy do "X" skoro nepoznáš a pokud má nohy nečitelné, tak to je katastrofa. Máte pravdu, že v létě se baby narvou do minisukní bez ohledu na to, že mají nohy jako tyčky u plotu. Ale nic si z toho nedělejte, nohy jdou vždy stranou.

Autor: charlie1366*
Datum: 25.07.09 20:15

Myslím,že to není nic nenormálního,tohle dělá víc mužů.A partnerku si určitě najdete nemějte strach

Autor: bberi*
Datum: 26.07.09 10:00

No a tak jsi ulítlej na nohy...

Někoho zas zaujmou ruce...

Bud v klidu!

Autor: hanszimmer*
Datum: 12.08.09 04:48

Nemyslim jsi že je to broblém je to super pač každýmu jse líbí něco jiného a nevěš si z toho hlavu vše je normální.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků