Dárek pro šéfa

Autor: 7socinka7® Datum: 06.02.12 16:24 odpovědí: 11

Dobrý den,

máte nějaké tipy, co koupit šéfovi k 50tinám?

Bude mít oslavu a jako firma (7 lidí) bychom mu rádi něco koupili ale nevíme co.

Předem díky za jákékoliv rady.

Upozornění
Tato otázka je 96 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: ahasver4®
Datum: 06.02.12 16:28
Předmět: RE: Dárek pro šéfa 

To záleží na tom,jestli ho máte rádi nebo to kupujete jen proto,že musíte...Jestli je oblíbený a má smysl pro humor,tak pohár s věnováním je klasika.A do něj balení Viagry...

doplněno 06.02.12 16:30:

Šéfům se vůbec blbě kupujou dárky..Není náhodou rybář?Prut by to jistil...

Ohodnoceno: 0x

Datum: 06.02.12 16:49
Předmět: RE (2x): Dárek pro šéfa 

Jo tak ještě doplnění.

Je to dobrý šéf a máme ho rádi. Právě přemýšlím o něčem, co má vtip a potěší. Je to člověk, co si může koupit "všechno" co potřebuje, takže jde spíš o nápad.

Ten pohár s věnováním - slyším to poprvé. To jde někde objednat?

Autor: ahasver4®
Datum: 06.02.12 16:59
Předmět: RE (3x): Dárek pro šéfa 

Určitě,já jsem něco podobného objedával..Dokonce i v pár zlatnictvích se to dá u nás udělat..A nemusí být ze zlata..I když...Zkuste se zeptat někde,kde se dělají ryté vizitky na dveře,tam by to šlo také vytvořit..

Ohodnoceno: 2x

Autor: danceke
Datum: 18.02.12 15:44

Co třeba nějaké adrenalinové dárky? Složte se mu třeba na jízdu Hummerem? Nebo na let stíhačkou. Jízda ve Ferrari také nevypadá špatně. Nebo bungee jumping.

Nebo třeba dárek staň se Bagristou by byl taky fajn

Autor: muter®
Datum: 06.02.12 16:29

Krásný den..Tak nevím jestli má rada pomůže..Náš šéf měl také loni 50tiny a my jako kolektiv zaměstnanců jsme mu nechali udělat kytici z dvou stovek, kterou nám vytvořili v květinářství..Celkem těch dvou stovek jsme měli 20kusů..No my jsme se skládali po 350kč takže tolik jsme vybrali, no a On byl velmi překvapen a potěšen..Tolik, má rada..

Datum: 06.02.12 16:52
Předmět: RE (2x): Dárek pro šéfa 

Kytka mě napadla také, třeba ze salámů, nebo tak. Z peněz mě to ještě nenapadlo

Také si říkám, že bych mu nějakou nechala udělat a asi k tomu ještě vtipný dárek a navrh dort. Napadá mě, jestli to není moc...

Datum: 06.02.12 16:56

Kytku jsme dávali dělat z klobás a protože byl kuřák, tak i s cigaretama. Ale vypadala by krásně i jen z těch klobás.

Autor: tesyk®
Datum: 06.02.12 17:05

Autor: majka®
Datum: 06.02.12 17:18

Když měl narozeniny můj vedoucí, tak jsme mu koupili poukaz na víkend ve Wellness hotelu, kde měl zařízené různé masáže, vířivku apod.

Autor: barb
Datum: 06.02.12 17:37

seskok padákem - třeba to vyjde DD

Autor: viky®
Datum: 18.02.12 20:20

Co mu koupit poukaz pro dva na dva dny, někam do Hotelu? Aby si užil, kde libosti?

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků