Psych.vysetreni poplatek

Autor: tucker123 Datum: 04.02.12 13:47 odpovědí: 5

Chtel bych se zeptat, kdyz se objednam na psychiatricke vysetreni bez doporuceni, tak platim jen 30 Kc poplatek?Nemuze mi pak neco nauctovat pojistovna kdyz sem se objednaval bez doporuceni?

Upozornění
Tato otázka je 109 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: medmic®
Datum: 04.02.12 13:55
Předmět: RE: Psych.vysetreni poplatek 

Objednávat bez doporučení k lékařům se stále můžete. Maximálně to bude nějaký poplatek za pohotovost - tak jsem to měl jednou. Osobně mám dojem, že co lékař to výklad zákona

Ohodnoceno: 0x

Autor: wamp®
Datum: 04.02.12 13:55

Sakra chlape,to jste to nemohl říci v prvním dotazu?!A vůbec,vaše dotazy jsou tak říkajíce dosti pofiderní,co kdyby jste si v pondělí ráno rovnou zavolal do zmíněné ordinace,oni vám to řeknou na 100%!

Autor: lidus®
Datum: 04.02.12 14:46

Pokud má lékař smlouvu s vaší ZP tak nic mimo 30 kč platit nebudete.

Autor: skye®
Datum: 04.02.12 18:02

Zeptejte se konkrétního lékaře, už jsem se setkala s tím, že psychiatr nebo psycholog vyžadoval platbu v hotovosti, pokud pacient neměl doporučení od praktického lékaře.

Autor: juglans®
Datum: 05.02.12 20:54

Doporuceni nepotrebujete a budete platit pri kazde navsteve 30kc.vic rozhodne ne.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků