Psychiatr vs obvodni lekar

Autor: tucker123 Datum: 04.02.12 09:58 odpovědí: 4

Kdyz se objednam na psychiatricke vysetreni, tak musi sdelit psychiatr memu obvodnimu lekari ze chodim na vysetreni k psychiatrovi?Sem myslel ze kdyz mi napise treba nejake leky tak to asi memu obvodnimu musi sdelit ne?

Upozornění
Tato otázka je 110 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: des®
Datum: 04.02.12 10:05
Předmět: RE: Psychiatr vs obvodni lekar 

Psychiatrie se vede jako důvěrná,takže obvodnímu nic nesděluje.Psychouš si vás zaregistruje a chodíte k němu nezávisle na obvodním .

Ohodnoceno: 0x

Autor: lesi2311®
Datum: 04.02.12 10:05

Tak já nevím, ale zprávu dneska snad už všichni lékaři dávají do rukou pacientovi, aby ji odesílajícímu lékaři předal a je na něm, jestli ji předá nebo ne A když tak nad tím přemýšlím, když jsem si u pediatry vyžádala doporučení pro holku pro psychologa (abych nemusela cvakat ze své kapsy, ale na pojišťovnu), tak se mě psycholožka i ptala, jestli moje doktorka o zprávu z vyšetření stojí (když doporučení vlastně psala na moji žádost) nebo jestli ji psát nemusí.

Autor: wamp®
Datum: 04.02.12 10:45

Nemusí to sdělovat,a ani nesděluje,to býválo za totalismu,dnes už si jedou jakoby do vlastní kapsy.Pouze v případě,že by jste třeba žádal o inval.důchod,tak teprve poté,by jste musel doložit od něho zprávy o průběhu vašeho léčení ke komisi

Autor: jabraka®
Datum: 04.02.12 12:36

Dnes je to tak,že pokud si praktický(dříve obvodní)lékař přeje jakékoliv odborné ošetření,odešle svého pacienta na základě objednávky,placení pojišťovnou.Pokud si to zařídí sám pacient,také si ošetření zaplatí.

JABRAKA

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků