Jak se najít

Autor: katkasd Datum: 03.02.12 02:55 odpovědí: 7

Ahoj,

nějak nevím jak začít. Nemám žádnou věc v životě, která by mě naplňovala. Hrozně mě štve, že nemám nic, co by mě tak bavilo, že bych u toho zůstala delší dobu. Problém je ten, že nevím co zkusit. Fakt nevím, co by mě bavilo, jsem úplně ztracený případ. A nejvíc mě štve, že tím, že mě nic nebaví.. tak nejsem zajímavá pro svoje okolí. Takže jsem odkázaná jen na samotu. Protože kdo by se zahazoval s tak nudným člověkem, jako jsem já. Ani neumím pořádně mluvit, nejsem atraktivní a zábavná. Je mi 23, takže nejvyšší čas s tím něco udělat, ale JÁ NEVÍM CO Nechci být ta, která má jen práci, přijde domů a nic ji nebaví. Chci mít nějaké koníčky, na které bych se denně těšila. Byla bych ráda za každý váš postřeh... Děkuji. K.

Upozornění
Tato otázka je 111 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: ahasver4®
Datum: 03.02.12 05:41
Předmět: RE: Jak se najít 

Nebudu tu moc mentorovat.Možná se budete divit ale ve Vašem věku je normální,že člověk tápe a hledá.Někdy to trvá hodně dlouho,než člověk najde své místo v životě.Hlavně se neuzavírat do sebe a nezůstávejte sama.Choďte do společnosti.Zůstat sám je to nejhorší co se může stát.A pamatujte,na každého někde někdo čeká...I na Vás.Tak hlavu vzhůru!

Ohodnoceno: 2x

Autor: babajaga®
Datum: 03.02.12 06:50

Koníčků je přece tolik - můžete třeba šít, vyšívat, plést, drhat, zabavíte se a ještě si pořídíte navíc nějaký pěkný originál na sebe či do bytu. Může se Vám stát koníčkem zahrádka, objednat si pěkné a zajímavé rostliny, pečovat o ně. Pro mnoho lidí je koníčkem jejich čtyřnohý kamarád. S pejskem byste chodila na procházky /případně i na cvičák/, mělo by to kladný efekt pro Vaši postavu /dostatek pohybu/, měla byste kamaráda, který by Vás miloval, seznámila byste se s dalšími chovateli. Nebo sport, třeba tenis, inline brusle, kolo, aerobic. Moje známá vyráží o víkendech na kole, pokaždé okolo 60 km. A je moc spokojená. Jezdí sama, nikoho k tomu nepotřebuje. Co turistika? Jestli si sama nedokážete naplánovat vhodnou trasu, snad v každém městě jsou turistické oddíly, které pořádají různé akce. Pak je tu kino, divadlo, i když tam vstupné asi poleze do peněz.

Proboha, tolik prima koníčků může člověku rozjasnit život a Vy si nemůžete vybrat? Já mám parní lokomotivy. S vnukem vyrazíme někam do staré výtopny, prolézáme ji celý den a večer se vracíme, špinaví jako čerti, ale šťastni, v hlavě nové poznatky, ve foťáku nové snímky. Každý by měl mít nějakého koníčka, aby svůj život jen tak nepromarnil.

Určitě si něco najděte také. bez koníčků by byl Váš život o mnoho ochuzený a žila byste nadarmo. Věřím, že si opravdu vyberete, vždyť je z čeho!Jaga.

Ohodnoceno: 0x

Datum: 03.02.12 09:08
Předmět: RE (2x): Jak se najít 

Ahoj. Čtyřnohý kamarád je dobrý nápad. Měla bys možnost někomu se věnovat, chodit na procházky, cvičit s ním. Ale mladý člověk potřebuje do společnosti, aby se "otrkal". Stačí najít si jednu dodrou kámošku (kámoše) a občas si jít někam posedět a vypovídat se. Koníčků je spousta (cvičení, knížky, cestování, vaření, atd. nebo radit zde na poradně ). Jen musíte mít chuť něco podnikat a být aktivní. Sama sebe musíte hledat předevší Vy. Věřím, že se to podaří.

Datum: 03.02.12 09:36

Ahoj moc rád bych poradil,ale v podstatě vše už tu bylo řečeno takže pokud by jsi chtěla nějak začít mohu jen a jen doporučit Geocaching kde spojíš vše co hledáš do hromady trocha přípravy doma tedy zapojení mysli,poté vycházka na zajímavá místa následné hledání takzvaného pokladu radost z nálezu možnost potkat dalšího hledače a seznámit se popovídat si.To jen tak ve zkratce ale Geocaching nabízí mnohem a mnohem více každému kdo se knám přidá ,časté sleziny či zajímavé programy počínaje uklidem nějaké památky kde se určitě i něco zajímavého o ní dovíš a opět spousta kamarádů třeba i já ,také vtěchto mrazivých dnech nějaké zábavné posezení v restauraci atd. Prosím zkusto a věřím ,že my poděkuješ.Začni třeba na www.geocaching.cz ,kde se dovíš vše podstatné a můžeš pokračovat na www.geocaching.com a až se v tom budeš orientovat tak jsi mě hned na portále geocachingu šoupni mezi přátele a hurá už to jede změna života začíná ,kamarád na světě mnoho činosti a zábavy vše najednou Nick ta mám stejný jako zde tak ahoj a snad někde na pokladu.

Ohodnoceno: 1x

Autor: jur
Datum: 03.02.12 09:57

rad zde může být mnoho,ale obávám se že ta prava rada tkví uvnitř vás...žijeme dva světy...jeden s vaším okolím a druhy sam ze sebou,jestli rozumíte...musíte zkoušet,hledat covas baví...když něco najdete a nebude vas to bavit,tak běžte jinam a ta dale...pokud budete trpěliva,tak věřte že jednoho dne najdete to co hledate...muže to bt uz zitr,ale taky za nekolik let ...jina cesta prostě neexistuje

Autor: suzymon®
Datum: 03.02.12 12:44

Já vidím průšvih v tom co píšete. Víte co znamená slovo "koníček"? Vyhledejte si tohoto slova význam, a pochopíte, že takzavaného "koníčka", Vám nikdo nemůže nadiktovat ani poradit. Je to v člověku. Je to nějaký zájem o "něco" a jelikož ho to "něco" zajímá, tak se o tom chce dozvědět stále víc a víc a prohlubuje si znalosti a z "koníčka" se často stává vášeň pro danou věc a ten dotyčný se může stát i vyhledávaným expertem a dokonce ho to může nejenom živit, ale i proslavit. Tak to Vám asi "nehrozí". A skoro se mi ani nechce věřit, že by Vás vůbec nic nezajímalo. Pakliže tomu tak je, tak se holt muíte spokojit se stávající situací a snažit si zvyknout na to, jaká jste a nesrovnávat se s lidmi, kteří jsou jiní. I tak se dá žít. Znám jich spoustu. Také jsou nudní, máloco je zaujme a přesto žijí, mají děti a tak dál.

Autor: buss®
Datum: 03.02.12 13:46

Podícej se na vlastní rodinu, k čemu jsi byla vychovávána vedena...
Když víš v čem to je, tak to změň, najdi si něco. Nejsi přece jen spotřebovač a vylučovač potravy.

Ohodnoceno: 1x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků