Odmítnutí zboží při převzetí

Autor: klusik® Datum: 02.02.12 16:41 odpovědí: 4
Ahoj, mám takový specifický dotaz;

pokud bych si objednal zboží a při doručení zboží po mně chce dodavatel vyšší částku po té, co mi sdělí, že měli chybu v systému a že se zboží započítalo špatně. Mám v takovém případě možnost odmítnout zboží? Objednal jsem si třeba něco za 350 korun a přijde mi to za 450.

Díky moc za radu.
Upozornění
Tato otázka je 112 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Autor: petr13
Datum: 02.02.12 16:53
Předmět: RE: Odmítnutí zboží při převzetí 

Nezapomeň ,že zboží může stát 350 - ,ale +100,- poštovné , tak to máme 450,- . Už jsem to jednou se zákazníkem taky řešil

Autor: klusik®
Datum: 02.02.12 16:56
Předmět: RE (2x): Odmítnutí zboží při převzetí 

Samozřejmě to měla být konečná hodnota Tzn. i se započítaným poštovným.

doplněno 02.02.12 17:09:

Díky moc

Datum: 02.02.12 17:01
Předmět: RE (3x): Odmítnutí zboží při převzetí 

Ahoj. Chyba v systému není Váš problém, tudíž pokud zboží za tuto cenu nechcete, máte právo ho odmítnout. Pochybení není na Vaší straně a cena neodpovídá té, za kterou bylo zboží původně nabízeno.

doplněno 02.02.12 17:16:

Není zač.

Ohodnoceno: 3x

Autor: hop®
Datum: 02.02.12 22:46
Předmět: RE: Odmítnutí zboží při převzetí 

Ano, máte právo zboží nepřevzít, dodací podmínky nebyly splněny. Jejich chyba v systému není Váš problém. Mohou samozřejmě operativně přizpůsobit cenu, abyste zboží převzal. Anebo si mohou zboží strčit třeba za klobouk...

Ohodnoceno: 0x

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků