Staré nepotřebné knihy - co s nimi?

Autor: metallica® Datum: 01.02.12 12:05 odpovědí: 9

poradil by někdo kam nebo kde sehnat někoho kdo by měl zájem o staré knihy?vyhazovat je nechci...jsou kloudné ale již je nebudu potřebovat

Upozornění
Tato otázka je 113 dnů bez odpovědi a proto byla uzavřena.
Máte-li podobnou otázku, a nenašli jste vhodnou odpověď, založte novou otázku.

Seznam odpovědí:
Pro zobrazení struktury odpovědí klikněte zde

Odpovědi na otázku:
Datum: 01.02.12 12:08
Předmět: RE: Staré nepotřebné knihy - co s nimi? 

Nabídněte je na aukru, nebo někde v antikvariátu. Pokud byste je nechtěla zpěněžit, ale darovat, zkuste je nabídnout některé knihovně.

Ohodnoceno: 0x

Autor: buss®
Datum: 01.02.12 13:03
Předmět: RE (2x): Staré nepotřebné knihy - co s nimi? 

Pochybuji, že to knihovna vezme, vidím, co oni vyhazují. Proč to nedávají těm malým?

doplněno 01.02.12 13:58:

Domluvit se s podobnými, udělat blešák. Taky se jde postavit někde a nabízet jak jistí spoluobčané, když je vidím v tom mrazu nabízet i mimo sobotu naději... Já občas nechám knihu na nádraží, ve vlaku... Položit to někde v krabici..

Autor: viky®
Datum: 01.02.12 12:14

Malé vesničky mají knihovny, kde jsou většinou jen staré a rozbité knihy, rádi vaši nabídku přijmou.

Autor: ertl
Datum: 01.02.12 12:19

Autor: lidka®
Datum: 01.02.12 12:33

Já bych ještě přidala jeden tip. Nemáte poblíž domov důchodců a nebo penzion pro seniory. Většina z jejich obyvatel si nebrala své knihy sebou a tak by jim vaše nabídka možná udělala radost. Kdybyste bydlel někde v okruhu Jizerských hor, tak bych k vám poslala dva rodinné příslušníky - to jsou úplní závisláci na knihy. Já jsem se stěhovala, ale dostala jsem přísný zákaz zlikvidovat jedinou knížku. Tak jich mám plný gauč a jednou . . . . .

Ohodnoceno: 3x

Datum: 01.02.12 13:31
Předmět: RE (2x): Staré nepotřebné knihy - co s nimi? 

Ještě mne napadla charita...Nebo jsem narazila na toto: http://ostatni.avizo.cz/delat…nepotrebne-knihy-6463040.html

Autor: babajaga®
Datum: 01.02.12 14:39

Kdybyste snad měla mezi knihami, které hodláte vyřadit, Betty Mac Donaldovou: CO ŽIVOT DAL /A VZAL/, beru ji všemi deseti. Poštovné zaplatím a ještě bych měla obrovskou radost!. Jaga.

Datum: 01.02.12 16:13

Odkud jste? Pražská městská kniihovna pořádá dlouhodobě akci "Dejte knihám dalčí šanci" s možností knihy věnovat; více na http://www.mlp.cz/cz/novinky/…275-dejme-kniham-dalsi-sanci/

Autor: zmatenka®
Datum: 01.02.12 23:05

Tady sse stále objevují inzeráty, ve kterých poptávají knihy - třeba se vám to může hodit! http://www.nevyhazujto.cz/ind…gory_search=142&search=Hledat

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz

Této konkrétní otázky

RSS Poradte.cz

Copyright © 2004-2012 Hups.cz. Všechna práva vyhrazena.
Poradte.sk - internetová poradňa | Píše.cz - založte si nový blog | Rychlehry.cz - nejlepší online hry | ProTebe.cz - vyznání lásky | Nepíše.cz - archiv článků